Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Hej dagbog, - har ikke fået lavet så meget i dag, - i morgen, i morgen, i morgen. så skal jeg nok lige få styr på det jeg mangler.

I går lørdag, - spillede jeg for en gang skyld imod mine venner. Det lykkes dem en enkelt gang at snipe mig langt væk fra..fra en ø langt væk. - jeg havde nakket dem før ellers, - men Jester åbnede sine øjne..vengance...i am coming for you! de havde oplevet mig skyde, - og de begyndte nu at se mig alle steder..han er der...nej, han er der...nej..han løb derovre..I am coming! hahahahah...og ja, grinet var der..pikabooo i seee you...hahahaha..jeg fandt dem, og skød dem begge..faktisk skød jeg dem flere gange.."han er oppe i bygningen" sagde de, og løb mod indgangen..jeg hoppede ned...og tog dem bagfra..Knifede den svageste...skød de 2 andre...

ham den svage var fra det tidspunkt ikke sammen med de andre to mere...han skulle ikke nyde noget..så han fandt sig et andet sted..

da jeg havde skudt dem nogle gange, ville jeg sikre mig..at de ikke vidste hvor jeg var..så jeg tog hurtig en lille en mands båd..og sejlede væk..så kunne jeg angribe igen..fra en eller anden retning..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lidt styrke er publiceret 23/12-2013 00:26 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.