10 år siden

Deromkring

Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Jeg har ikke den store fidus til psykologer. Ikke for at forklejne nogen, for der er helt sikkert nogen der er rigtig dygtige, men de har ikke krydset min vej! Var på jobcenteret til samtale med sådanne i dag. "Hvordan KAN DU undgå at få en depression igen" spurte hun. Svarede selvfølgeligt pænt, men hvor herre til hest, hvis jeg viste det havde jeg skrevet tykke bøger derom! Om det er vinden der kommer fra nord eller syd der vælter mig omkuld, er der ingen opskrift på. Jeg kender symptomerne til hudløshed, og har lært at reagere på det!

Der kom dog noget positiv ud af det! Hun gav mig noget papir mht. at få en lægelig henvisning til en diatest! Et tilbud jeg helt sikkert vil benytte. Da jeg skulle til at gå, blev jeg "holdt tilbage" i 5 minutter! De havde åbenbart låst dørene i hele huset pga. en person havde opført sig knap så heldig! Det må være frustrerende for dem der varetager lovgivningen, at der engang imellem er nogen der kommer i klemme i systemet! Man høre af og til, at folk bliver desperate i deres handlinger, og ud afreagerende! Det er en trist situation for alle parter.

Nu er både min julegave til mig selv, samt fødselsdagsgave købt! Julegaven er et stort spejl til at hænge over vores seng, og fødselsdagsgaven et par Menu lysestager! Sidstnævnte kostede 400 kr. mindre end jeg havde regnet med, så der også lidt til en " go 'bedring " ting! Skal opereres på fredag, og kan godt fornemme en indre uro pga. dette. Glæder mig til at det er overstået, og jeg forhåbentlig ånder lettet op og tænke "barnemad, alias det er livmoderen der skal fjernes!

Vil ud og hente et glas Sangria, og derefter i seng.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Deromkring er publiceret 07/01-2014 00:40 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.