Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Grundet manglen på store spejle i mit hus, har jeg meget længe levet i den tro at jeg var alt for tyk. Eftersom mine kun har kunnet vise min torso og op efter har mit eneste selvsyn af min mave været fra den vinkel man får når man bøjer hovedet nedad. Vi er vel alle klar over at fra det perspektiv ser alt det der er tættere på ansigtet alt for stort ud og ned efter bliver alting bare mindre og mindre og munder ud i ens fødder der derfra er på størrelse med en Tordenskjold tændstikæske og her mener jeg de små Tordenskjold tændstikæsker. Og nogengange er man endda så ulykkelig at man har fået trukket nakken lidt for langt tilbage så det ser ud som om maven stikker så langt ud at man ikke kan se sine fødder, så grundet manglen på helfigurspejle, har jeg længe gået rundt i den tro at jeg lignede en sæk mel med hængepatter balancerende på to stænger der godt kunne ligne ovnbagte kyllingelår, hvilket ikke er fuldstændig korrekt, men det vidste jeg ikke dengang.
I nat ramtes jeg af et gyldent lys og sandheden gik op for mig. Jeg var alene hjemme og løb tilfældigvis rundt i huset i undertøj, mens jeg prøvede på at shuffle da mit blik helt tilfældigt faldt på vinduet, der grundet mørket udenfor og lyset indenfor, ikke afslørede noget om omverdenen med derimod viste mig mit spejlbillede. Jeg blev overrasket over ikke at se en melsæk, men en strandbabe iført sort lingerie og jeg jublede da jeg så at min mave måske godt nok stak lidt ud, men langt fra var den fedtsæk jeg havde forestillet mig den var.
Jeg tror at flere piger har brug for at eje et helfigurspejl og hvis der følger en pose selvtillid og evner indenfor shuffling med tror jeg det ville hjælpe mange.
Desuden tror jeg at vi piger nok skulle begynde at tro på det når vores kærester siger at vi ikke er for tykke og også når vores mødre, bedstefædre eller andre siger det og når alt kommer til alt er det så alligevel ikke bedre at være god til at danse end at have synlige ribben?
Jeg skriver mig bag øret at jeg skal have et stort spejl en dag når jeg flytter hjemmefra. Og så glæder jeg mig over at klokken nu er 04:04 og jeg skal ud at svømme i Skanderborg sø senere. (og måske tage nogle mavebøjninger for at kunne holde maven helt inde.)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Spejle er publiceret 11/01-2014 04:05 af Marie Martiny (Brakvand).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.