Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
12 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
8 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
8 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Er man mentalt uligevægtig, når man bruger hele torsdag aften på at se Funny Cat compilations på Youtube og skraldgrine for sig selv - og fredag aften flæber man over Lady Di's død i The Queen, mens man kører guldkarameller og spaghetti med ketchup ned i et væk? Lørdag aften bliver man brændt af af en kollega, man skulle have været ude og drikke øl sammen med. I stedet ender man på divanen og læser grådigt i en nyerhvervet japansk krimi, spiser skumbananer og p-tærter og alt muligt andet usundt. Jeg føler mig lidt som en sad sad creature. Og mine spidser er SÅ slidte. Mit søvnbehov denne weekend har været helt abnormt.

Jeg har i denne uge slået op med Slipset på Facebook. 'Slået op' betyder afbrudt vores alenlange Facebook chat-tendens. Jeg har været lagt på is siden nytårsaften, hvor jeg ikke kom ud til hans fest. Det har han virkelig været pigesur over. Det er svært at forestille sig, at han er direktør for noget som helst. Siden nytår har jeg mest set ham for mig i et skolepigeskørt, armene over kors og en utilfreds trutmund. Som Krumme sang: "Det er svært at være elleve år..."
Min sidste besked til ham lød sådan her: "Jeg vidste der var et eller andet med den nytårsaften, jeg har bare ikke helt fattet hvorfor alting stod og faldt med årets mest besværlige aften. Men jeg må nok siges at være der, hvor interesse er erstattet af irritation. Mine invitationer er åbenlyst ikke gode nok. Måske vi bare skulle lukke den her, no hard feelings?
Det har han ikke svaret på. Og det forventer jeg heller ikke han gør. Jeg er dog vis på, at jeg sikkert ødelagde hans nattesøvn den aften. Jeg har følt det som en lettelse lige siden. Jeg har tænkt en del over hvad fanden der var med den nytårsaften? Mulighed 1: Det var vigtig for Slipset at jeg kom, fordi en eller anden ex-agtig person kom, og jeg dermed skulle være der for at gøre hende jaloux. Mulighed 2: Han ringede til mig da jeg var på stambaren, og han har engang nævnt, at Månen altid gerne ville ned på stambaren. Måske troede han at jeg var der for at møde Månen? Måske er begge teorier langt ude latterlige, men der må være et eller andet, for han har bragt den aften op flere gange, og jeg er blevet lagt en del på is siden. Sociale medier. HA. De Asociale Medier more likely.

Samtidig har jeg haft noget kontakt med én, jeg mødte nytårsaften. Jeg husker desværre bare, at han ikke var særlig høj. Mit nytårsfortsæt, hvis jeg har noget, går ud på at give folk en chance, også dem der er for lave, for unge, for gamle osv. Alle skal have én chance, hvis der vel og mærke er lidt gensidig interesse i første møde. Han ser sød ud, der er sådan ligesom lidt asiatisk over hans udseende. Jeg kan ikke rigtig aldersbestemme ham, men han var lidt grå i tindingerne. Men det kan sorthårede mænd jo hurtigt blive? Vi skal måske mødes næste weekend til en øl eller noget. Jeg mødte ham på stambaren nytårsaften, jeg tog derned for at mødes med kollegasmølfen, da hobbittens fest gik lidt død. Så kom jeg selvfølgelig til at kysse på Ungdommen, den femogtyveårige bartender (måske er han faktisk fyldt 26 - lad os håbe det) - og mens jeg flirtede rundt med ham, lagde jeg godt mærke til ham her, som var vældig interesseret. Nu gik det så sådan med Ungdommen, at han kvajede sig lidt og var sådan lidt tarvelig. Så jeg endte med at snakke med ham her i stedet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Funny cat. Not. er publiceret 19/01-2014 01:45 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.