Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
4 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
6 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
5 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
6 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
4 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
2 år siden
Hey dagbog, - jeg vil lige skynde mig at skrive et par ord, - imens jeg høre "have you ever seen the rain?" Jeg har lige sendt alle mine ting til en, der kan hjælpe mig med at finde en praktik plads. - Det hjælper nok ikke, men fuck det..så kan jeg da også krydse det felt af. - Leave no stones unturned. - har været på arbejde et par dage, men jeg må ikke være det mere end 2 hele dage...da jeg ellers vil miste penge på det..og der er ikke udsigt til et fuldtids job der.

Jeg skal hjem til de gamle nu her, - cykler..er nød til at være en stabil faktor, - der er brug for mig! - what about you? - det er som altid, - nobody cares..

Snakkede med englænderen i går, - også lidt med hende den anden fra England...hende der har fået MS, - look it up..hendes syn siger hun ikke er så godt..Daim manden var der som altid over Skype også..efter arbejdet..han ringer engang imellem før jeg står op endda..he's like the cabelguy...- Again, where do you find all those lost souls...they just cling to me,...

18:24 - Arbejde siger de, - de tror det er nok som indhold i et liv. Den ene hånd søger, imens den anden søger friheden, - fuldstændig. Det ses på mig, - og de forstår sikkert ikke hvorfor deres, - jamen ikke virker. Forstår du dagbog, - hvorfor jeg engang fjernede alle venner? - og jeg har intet imod at gøre det igen..det har ikke bragt mig det liv jeg ønsker..uden dem behøver jeg ikke tænke på dem..og kan tage hvad der er mit..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget stabil er publiceret 10/03-2014 12:39 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.