Snart et saga blot

Nyt land
Christian Ba...
7 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
3 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
14 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
7 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
8 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
9 år siden
At skrive ...
Bjørn Langki...
3 måneder siden
folkeskolegensynsfest
Peter
9 år siden
Blev i går ringet op af Andrés far. Hans mor, min tidl. svigermor, forventes kun at have talte dage! Hun har igennem noget tid haft KOL, men det har ikke stoppet hendes trang til rygning! Fik fortalt, at hun havde været indlagt i 10 dage, og hendes lungekapacitet ligger nu imellem 5 og 10 procent. Samtidig tager hun ofte tilføjelse af sondemad, samt drop med medicinen fra.

André valgte at jeg skulle tage med op og besøge hende i går! Han har ellers ikke ville tale med mig over et halvt år, pga. han har været sur på mig! Men selvfølgelig tog jeg med ham. Sagde til ham, at det var hans valg hvor lang tid besøget varede-hvilket udmundede sig i, at vi kun var der i 5 min. På vejen ud mødte vi en læge, der tog sig tid til at forklare os situationen - hvilket jeg tror André forstod! På stuegangen i dag, blev lægerne enige om at stoppe den medicinske behandling, da hun ikke har effekt af den! Andrés far vil være overrasket hvis hun holder weekenden over! Har lovet at holde mig løbende orienteret.

Jeg må erkende, at der ikke kommer saltede tårer fra mig når hun er væk! Hun var i sandheden en virkelig sviger monster! Hvis der ikke var splid, så skabte hun dem uden forbehold! Der var ej heller ikke en eneste af hendes svigerdøtre hun accepterede - hvilket jeg desværre først indså efter bruddet med Andrés far!

Nu må vil se hvor lang tid der er tilbage.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snart et saga blot er publiceret 26/03-2014 20:29 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.