Ryddedag
Sunstar31
7 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
8 år siden
End og week
Martin Micha...
2 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
8 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
14 år siden
Er der en mening?
Jønsse
6 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
7 år siden
Smiler
Bjørn Langki...
2 måneder, 27 dage siden
Hey dagbog, - jeg har lige været i gang med at lave bunden til en pizza,- mit hoved gør ondt, og jeg føler indre rystelser imens. Jeg fik æltet den godt ellers, så jeg håber den bliver ok. Jeg skal bare sørge for, ikke at lave den alt for stor.

Jeg kunne nemt lægge mig ind i sengen og sove resten af dagen væk, - men jeg skal ha osten op, - jeg har købt en speciel ost, jeg vil prøve denne gang...sikkert ikke noget specielt, men i forhold til de få andre jeg plejer at købe, så er det i hvert fald noget andet.

Der blev ikke noget møde i går, - og jeg undgik heldigvis at love, at jeg ville komme en specifik anden dag, - jeg hader at love noget, jeg ikke ved om jeg kan holde.

18:10 , - fik igen lavet lidt for meget pizza, - og jeg er ikke til afkølet pizza i morgen. - Jeg har iøvrigt set den verden der har dømt mig, - det gør ondt, - jeg forstår alle ord, - alle reaktioner, alle handlinger. - selv mig selv, kan jeg se stående på et skibsdæk, med en harpun i hånden, og en brændende vrede, klar til at ofre alt for at få ram på moby dick.

19:51 hende fra jobcenteret sendte mig et par IT-support annoncer, - hun skrev, at hun tænkte på mig da hun så dem, - jeg var lige ved at skrive, "damn, et par nøgne damer havde været bedre"..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pizza er publiceret 11/04-2014 16:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.