D. 26/10-2012
Louise Jørge...
8 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
3 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
6 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
6 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
4 måneder, 26 dage siden
Helbred
Hanna Fink (...
6 år siden
sulten
Sunstar31
6 år siden
Hey dagbog, - jeg har lige været i gang med at lave bunden til en pizza,- mit hoved gør ondt, og jeg føler indre rystelser imens. Jeg fik æltet den godt ellers, så jeg håber den bliver ok. Jeg skal bare sørge for, ikke at lave den alt for stor.

Jeg kunne nemt lægge mig ind i sengen og sove resten af dagen væk, - men jeg skal ha osten op, - jeg har købt en speciel ost, jeg vil prøve denne gang...sikkert ikke noget specielt, men i forhold til de få andre jeg plejer at købe, så er det i hvert fald noget andet.

Der blev ikke noget møde i går, - og jeg undgik heldigvis at love, at jeg ville komme en specifik anden dag, - jeg hader at love noget, jeg ikke ved om jeg kan holde.

18:10 , - fik igen lavet lidt for meget pizza, - og jeg er ikke til afkølet pizza i morgen. - Jeg har iøvrigt set den verden der har dømt mig, - det gør ondt, - jeg forstår alle ord, - alle reaktioner, alle handlinger. - selv mig selv, kan jeg se stående på et skibsdæk, med en harpun i hånden, og en brændende vrede, klar til at ofre alt for at få ram på moby dick.

19:51 hende fra jobcenteret sendte mig et par IT-support annoncer, - hun skrev, at hun tænkte på mig da hun så dem, - jeg var lige ved at skrive, "damn, et par nøgne damer havde været bedre"..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pizza er publiceret 11/04-2014 16:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.