Alt det jeg ikke fik gjort, til 22:58

Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
4 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
12 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
3 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
2 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
4 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg er blevet vegetar...
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
Spejle
Marie Martin...
6 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
5 år siden
Det der med balance...
Kianna Kitte...
3 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
6 år siden
Lidt af hvert...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
5 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
2 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
5 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
5 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
8 år siden
I Galaksen og se Titanic ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
6 år siden
Hey dagbog, - Jeg fik snakket med hende fra job centeret i dag. - der er 2 forskellige. - har i øvrigt sat Nat king cole over nu, med unforgettable.

Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde over det, men sandheden er, at jeg på en måde har en del mentale ressourcer, og på en anden ikke har energi til noget. Jeg har ikke haft energi, eller kunnet samle mig om at læse ret meget i årevis. Tænk over hvad det betyder, og forstå hvad det betyder. Jeg klarede den sidste uddannelse til et 10 tal. sæt tingene sammen,.Ja, der var flere gange hvor jeg ikke troede jeg ville bestå..Jeg troede ikke mine ressourcer kunne trække mig igennem det..Det sidste fag, sov jeg mig igennem..

anyway, -

jeg ledte efter en løsning, men fandt en test, - jeg fik max point. Hey, man kan altid blive topscore i noget..*GG*

Jeg har ikke energien til noget svært, noget krævende. Jeg ved godt, det ikke er lige nu, jeg ville skulle gå i gang,..,men jeg er ikke på vej op i energi niveau. De sidste uger har jeg brugt på at sove.

18:38 - Jeg føler mig som en blomst der ikke har fået vand de sidste 30 år..Jeg burde sætte blomster, men der er ingen energi til det..og folk tror, at snak kan gøde jorden..uden at forstå, at livet kun opstår hvis man giver vand..

22:58 , - jeg har haft en trykkende fornemmelse bag mine øjne hele aftnen.

Snakkede også med hende fra England, - hende der har fået MS, - hun bitchede over, at hendes søster ikke troede på hende, men blot manglede opmærksomhed på sine egne nu. Jeg sagde intet om mine, - hun havde brug for en at snakke med..jeg sagde til hende, at man ikke kan gradbøje problemernes betydning for folk..men at jeg håbede hun tog fejl af hendes søster,..at det måske ikke var for at tage opmærksomheden, men fordi hun håbede det bedste for hende, og ikke ville være med til at køre en frygt op, før der var grundlag for den...Loosing hope is the worst..men at jeg selvfølgelig ikke kendte hende, eller hendes motiver...jeg forsøgte at lægge kernen til, at hun måske kunne se hendes søster i et mere positivt lys..selvfølgelig virker det kun, hvis jeg har ret..jeg forsøgte ikke at få ret, det var ikke min mission, - kun at nævne det, plante et frø..you cant always win 1 round :)

Og ja, - jeg ved godt få mennesker tror jeg er ond, - men hvis jeg var det, hvorfor lytter jeg så til andre..? Hvorfor kan jeg finde på, at tage en telefon samtale, og lytte på en kvindes problemer til den lyse morgen..indtil hun har det bedre? - Så ja, andre har ret, når de mener at jeg ikke kan lade være med at være god..selv om jeg prøver ikke at være det..selv mener jeg, at jeg ikke burde være det..verden har behandlet mig dårligt, efterlad mig alene her, ...and i still listen to others, and try to help..

jeg lavede ikke en af de der, - det skal nok gå, - det er det værste der findes..Vi ved begge at det ikke gør,.og det er ikke pointen, ved at snakke..blot at der er en der lytter..og kommer med et par anerkendelser der viser at vedkommende stadig er der, og lytter..Life sucks, - easy to know, crap to live with, hard to do anything about.

af en eller anden grund har jeg i øvrigt hørt "my body is a Cage" med peter gabriel, hele aftnen..også før jeg snakkede med hende..

heh, jeg ved desværre, hvad der ville ske, hvis nogen forsøgte at snakke med mig, - jeg ville gennemskue deres tale strategi i løbet af ingen tid, - Jeg har ingen huller, -

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alt det jeg ikke fik gjort, til 22:58 er publiceret 23/04-2014 16:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.