8 år siden

Haveservice

Nyt år
Martin Micha...
2 år siden
De første dage
Michala Esch...
12 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
7 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
8 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
6 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
6 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
7 år siden
Her har vi haft en super vellykket familie havedag masser af god mad og hygge og ligeledes skete der bare så meget i alle hjørner af haven som nu står veltrimmet og fin har end ikke fået set alt det der er sket derude, men derhar været en stor flok her..

En af de omfattende opgaver vi tog fat på var at få kørt olietanken væk, vi ville egentlig ringe til genbrugspladsen og spørge, men de tog ikke tlf. da vi så kom til lossepladsen kom pladsmanden hen spurgte om vi havde en attest på den var tømt.. det havde vi jo ikke men forklarede at jeg jo havde tømt den ved bundproppen.. nåå han henvidste os til unicrap som dog havde lukket idag.. vi kørte så lige omkring for ved selvsyn se der var lukket.. det var der men mens vi vendte bilen kom en medarbejder med trailer låste op til pladsen, vi fik en snak med manden og hvis vi skar et stort hul i bunden kunne vi få lov stille den uden for porten så ville de tage sig af den på mandag.. såå det gjorde vi og fandt da også endnu en liter olieslam i bunden af tanken..

bag olietanken står de flotteste rododendron i fuldt blomst såå det var en stor succes at få ryddet skrumlet væk.. resten af dagen nussede jeg bare rundt.. eneste uheldige ting var vi mistede en stor blå Clematisen som vel står 4m oppe og fylder hele toppen af hyldetræet med blomster, den kom emil på 6 år altså til at klippe ned ved roden som jo også ser vissen og kedelig ud.. men mon ikke den skyder og kommer igen og kan fylde træet endnu engang om et par år..

God aften til jer alle

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Haveservice er publiceret 17/05-2014 22:01 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.