Livets Tankespind
Caby
6 år siden
Græsken
Halina Abram...
4 år siden
poop
Regitze Møbi...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
6 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
8 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
2 år siden
Hey dagbog, - først vil jeg lige sige, at jeg var på arbejde, og skal igen fredag. - han vil gerne, at jeg sætter ham den 4 ugers praktikant ind i sagerne, - også kan jeg hjælpe en af hans lærer med noget..så afsted, jeg tager..

Jeg samlede mit indre lys, - for jeg kunne mærke frygt og smerte, ikke hos mig, men en anden. jeg havde tænkt over spørgsmålet, - hvorfor det blev stillet. Jeg gætter på, at bagagen hun bære, giver hende de tanker. Vi bære alle vores vægt rundt, - som vi enten kan give slip på, eller slæbe os ihjel med. Dette er dog ikke sort og hvidt, der er mange mellem veje, men byrden og friheden er der.

Igen, skrev hun om det var i orden at hun først skrev i morgen, da hun skulle til noget (som om hun havde grund til at spørge om lov), - så jeg skrev, helt sikkert, du er altid hos mig uanset, også selv om du ikke lige har tid. - det er blot naturligt, livet skal jo leves på flere planer.

Jeg har set hendes ensomhed, en Escort der ikke tilbragte meget tid med hende. skæbnen er sjov, - jeg hørte jo heller ikke til der, - men som hun sagde, pga mig havde hun en god aften - :) hmm, jeg husker en anden der engang sagde til mig, at mine øjne lyste når jeg smilte..I Wonder if they still do..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget at tale med alt er publiceret 21/05-2014 19:26 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.