Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
19 dage siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
begivenhedsrig dag..

På turen nordpå mistede bilen pludselig krafterne ud for Århus først troede jeg den ville gå i stå menn den kørte faktisk videre man skulle bare jokke speederen godt ned for at køre lige så stille.. så idag fik mekanikeren den og Intercooleren er knækket midt over.. nå bilen bliver lavet imorgen og er sååå som ny igen.. mennn synes godt nok jeg er lidt uheldig lige nu..



Fik så en god aftale med forsikringen der betaler mit nye garagetag (som haglvejret gennemhullede) og min selvrisiko passer med mit eget arbejde.. mon så det skal beskattes eller er jeg nu en svindler..

Gåtur med min mor ned til fjorden, på en bænk så mange mennesker der lå i græsset nød solen og hinandens selvskab.. fik tanken om hvorfor jeg mon aldrig bare ligger laver ingenting. vi sad der nød skibene sejle forbi jeg var dog tilbøjelig til at lukke øjnene..

Så hjem op med hængekøjen, mennn jaa så lå jeg der kunne ikke falde til ro, lave te hente tlf mm.. fik så lyst til fælde det 1/2 m høje græs der jo står helt urørt i år, så frem med buskrydderen og slå et par stier til grillen hængekøjen og de mange siddepladser.. græsset blev samlet op drømmer jo om vild blomstereng lidt som grøftekanten og så skal jorden være næringsfattig og så må det slåede græs ikke ligge der give jorden næring..

så fik jeg pludselig øje på alle palagonia-potterne fra udestuen som står der og koger hver gang solen skinner, sååå nu er de alle smidt udenfor, det gav en masse plads til andre ting i udestuen menn har altså ting nok her er jo stadig ikke ryddet op efter min mors flytning..

Nåå sengetid sov godt derude

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Intercooler er publiceret 26/05-2014 23:32 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.