stadig smerter

4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
10 år siden
Hej Dagbog, - jeg har stadig ondt i min storetå. Det mærkes som om, den er brækket op ad, - ikke at den er brækket, - det tror jeg ikke. mine fødder føles også varme.

jeg tror ikke på, podegra teorien. Ja, det er typisk med storetåen, men det kunne ligeså godt være tilfældigt. Smerte i foden kunne ligeså godt være diabetes.

Jeg har købt ind til aftensmad i dag, - Jeg har noget kød fra grillaftenen forleden, - også vil jeg koge noget pasta, for så at komme det på en pande med noget sause, - og en dåse majs, + det kød jeg har. Ville ha været godt med lidt bønner til.

Jeg er spændt på mandag, - jeg vil ikke lade der være tvivl om, at jeg ikke kan klare den uddannelse jeg måske har meldt mig til, - om jeg har gjort det korrekt ved jeg ikke..Det er intet andet end et forsøgt på at vinde lidt tid. Jeg ved, at de vil mene, at jeg kan mere end jeg tror :) - men faktum er bare, at jeg ved lige præcis hvad jeg kan, og hvad jeg ikke kan, - og den eneste grund til, at det virker som om jeg kan mere end jeg kan, er min evne til at finde alt via min Ipad. Dernæst er mine sociale evner og evnen til kommunikation heller ikke helt ringe..hvilket er sjovt, fordi nogle ville tro, at det var anderledes siden jeg ellers er alene i fritiden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget stadig smerter er publiceret 31/05-2014 14:05 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.