Fokus

Kærligheden som udstråler
Ansu Orheim ...
4 måneder, 9 dage siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
5 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
5 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
4 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
13 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
1 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
6 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
7 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
4 måneder, 1 dag siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
7 år siden
Hej dagbog, - man kan overflade behandle alt, men det gør ikke det dybereliggende bedre.

jeg gik ned i kælderen for at hente min cykel, - på vej derned skulle jeg igennem en dør, da jeg begyndte at åbne den kunne jeg se, at der på den anden side, stod nogle store træ plader op af døren. Jeg troede først det var nogle byggefolk, men det viste sig, at være en brun kvinde, der havde sat sine træ plader op af døren på den anden side. hun kunne ha sat dem næsten hvor som helst, på den anden side af vægen, - eller ved siden af døren...så ville der ikke ha været noget. Hun undskyldte mange gange, - men jeg var vågen, - så jeg sagde tørt, - "ja, det er ikke sådan, når man alligevel ikke er den eneste i verden" - hun havde intet at sige til det. for dagbog, - desværre tænker folk sig ikke om. Det er kun i orden at skide alt omkring sig, hvis man dermed kan mindske friktionen imellem dig og verden. - Dvs, hvis man stiller sig i vejen er man ikke optimal. Jeg er sikker på, mange kan synes jeg er et røvhul, når jeg egentlig ikke gider hilse på folk jeg ikke kender, og helst blot går forbi. men jeg lægger dem ikke hindringer i vejen. jeg er sikker på, at mange sikkert kunne tro, at jeg kunne gøre meget, når jeg ikke gider deres platitude hilsner, - men det er blot fordi de ikke forstår, at det ville stride imod den ønskede "lad mig være i fred" tilstand.

nå, med min cykel hentet og i hånden ved min side, skulle jeg igennem en mellemdør, det skulle damen med pladerne også..så jeg holdt den åben for hende..så hun let kunne smutte igennem. Jeg kunne selvfølgelig bare ha ladet den lukke inden...men, hey i just wanted to spike that ball :) hehe

på vej tilbage efter jeg havde handlet, var der så endnu en..hun hilste, og jeg gjorde så det samme,..selv om jeg ikke havde lyst.

Det der selvfølgelig gør det endnu sjovere, - nærmest komisk, er når folk så tror, at jeg bare ikke kan være social..men, jeg var ret populær på uddannelsen..og det ville ikke være gået så godt, hvis jeg ikke havde været det..ligesom, - i går ringede chefen, han havde måske en aftale med kommunen om, at jeg igen kunne komme derud..så jeg kunne fortsætte min uddannelse på den måde..noget han har arbejdet på mange gange..tror du folk ville ha mig igen, hvis jeg ikke kunne være social?

heh, fortalte jeg, at jeg snakkende mere privat sammen med hende den unge pige fra jobcenteret, imens vi spiste is. hun spurgte lidt til min familie, så jeg spurgte lidt til hendes.

så..its not that i cant, its just that i dont want to..så længe jeg har det liv jeg har!

i aften vil jeg så lave min egne brød, også stege et par pølser til..dertil har jeg købt noget dressing..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fokus er publiceret 05/06-2014 15:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.