Fokus

Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
5 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
4 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
7 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
6 år siden
De første dage
Michala Esch...
12 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
4 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
6 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
9 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
12 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
8 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
6 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
9 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
7 år siden
Hej dagbog, - man kan overflade behandle alt, men det gør ikke det dybereliggende bedre.

jeg gik ned i kælderen for at hente min cykel, - på vej derned skulle jeg igennem en dør, da jeg begyndte at åbne den kunne jeg se, at der på den anden side, stod nogle store træ plader op af døren. Jeg troede først det var nogle byggefolk, men det viste sig, at være en brun kvinde, der havde sat sine træ plader op af døren på den anden side. hun kunne ha sat dem næsten hvor som helst, på den anden side af vægen, - eller ved siden af døren...så ville der ikke ha været noget. Hun undskyldte mange gange, - men jeg var vågen, - så jeg sagde tørt, - "ja, det er ikke sådan, når man alligevel ikke er den eneste i verden" - hun havde intet at sige til det. for dagbog, - desværre tænker folk sig ikke om. Det er kun i orden at skide alt omkring sig, hvis man dermed kan mindske friktionen imellem dig og verden. - Dvs, hvis man stiller sig i vejen er man ikke optimal. Jeg er sikker på, mange kan synes jeg er et røvhul, når jeg egentlig ikke gider hilse på folk jeg ikke kender, og helst blot går forbi. men jeg lægger dem ikke hindringer i vejen. jeg er sikker på, at mange sikkert kunne tro, at jeg kunne gøre meget, når jeg ikke gider deres platitude hilsner, - men det er blot fordi de ikke forstår, at det ville stride imod den ønskede "lad mig være i fred" tilstand.

nå, med min cykel hentet og i hånden ved min side, skulle jeg igennem en mellemdør, det skulle damen med pladerne også..så jeg holdt den åben for hende..så hun let kunne smutte igennem. Jeg kunne selvfølgelig bare ha ladet den lukke inden...men, hey i just wanted to spike that ball :) hehe

på vej tilbage efter jeg havde handlet, var der så endnu en..hun hilste, og jeg gjorde så det samme,..selv om jeg ikke havde lyst.

Det der selvfølgelig gør det endnu sjovere, - nærmest komisk, er når folk så tror, at jeg bare ikke kan være social..men, jeg var ret populær på uddannelsen..og det ville ikke være gået så godt, hvis jeg ikke havde været det..ligesom, - i går ringede chefen, han havde måske en aftale med kommunen om, at jeg igen kunne komme derud..så jeg kunne fortsætte min uddannelse på den måde..noget han har arbejdet på mange gange..tror du folk ville ha mig igen, hvis jeg ikke kunne være social?

heh, fortalte jeg, at jeg snakkende mere privat sammen med hende den unge pige fra jobcenteret, imens vi spiste is. hun spurgte lidt til min familie, så jeg spurgte lidt til hendes.

så..its not that i cant, its just that i dont want to..så længe jeg har det liv jeg har!

i aften vil jeg så lave min egne brød, også stege et par pølser til..dertil har jeg købt noget dressing..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fokus er publiceret 05/06-2014 15:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.