Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Hey dagbog, - så har jeg spildt min tid ved skomageren...jeg mener selvfølgelig lægen. Han fandt intet, der var intet i vejen med mig. *GG* ud fra min T-shirt, sprang han spørgsmålet om depression over :) hey, i understand how people think, - i told you, - for han kunne se, at jeg da var en glad mand.

did i ever tell you the story about pagliaccio?

du kender min historie dagbog, - mobbet og holdt uden for i folkeskolen og handelsskolen. - hvorfor tror du jeg selv satte min egen hat på, da jeg fik min eksamen..fordi der ikke var nogen, der havde hjulpet mig overhovedet..i stand alone! derfra fortsatte det, med især en pædagog praktik plads der ødelage alt for mig..jeg blev truet af en beboer, - pædagogerne dræbte en beboer..men sad og klappede hinanden på skulderne til det næste møde, og sagde de var sååååå fagligt gode! - (i did not agree) - og til den dag i dag, har jeg altid været alene.. så ja da, i am just soooo happy. - han kan ikke gøre noget alligevel, - no redemption!

- jeg så i øvrigt det sidste program omkring høflighed på DR2 *lol* jada, vi har da helt sikkert brug for mere overfalde, af alt det som ikke koster og intet kræver. bah, man burde starte en anti høfligheds bølge..under sloganet "get real, or get lost"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen bedre! er publiceret 10/06-2014 15:03 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.