7 år siden

Kørekort, slyngveninde

Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
7 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
8 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
8 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
5 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
6 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
9 år siden
Nå der er jo gået flere dage uden ord fra mig I mandags fik min søn Nikolaj kørekort så vi kørte en lille tur inden jeg tog min mor med til min søster og svoger i hjørring, min lillebror var der også og vi havde en hyggelig grill sankt hans men uden bål..

da jeg nåede hjem med min mor mødte hun sin slyngveninde der på gangen og de tog hinanden i hånden og fnissede som 2 skolepiger.. det så bare så sødt ud..

Tirsdag havde Lene fødsellsdag (kærestens yngste) aftalen var en stille gang afftensmad hjemme hos sin mor, vi overraskede hende så med at mange af hendes søskende kiggede forbi såå der måtte flere og flere talerkener på..

Idag har Nikolaj lånt min bil mens jeg var på arbejde, han var der ikke da jeg fik fri, så jeg tog knallerten hen se til mor. på plejehjemmet havde de besøg af besøgshunden Vicktor og det viste sig være min onkel Erling der dog blev skilt fra min moster tilbage i 70erne men hyggeligt hilse på ham..

på vejen hjem omkring min datter Louise med lidt kaffekopper der har stået i årvis ventet på hun skulle have. fik også kigget til hendes sommerblomster som står flot på den renoverede terrasse..

Her i skovhuset forsøger jeg stadig komme i bund bunkerne, i mandags plantede jeg et æbletræ herude og nu er æbler og nye skud væk rådyrene synes også det var en rigtig god ide..

I denne uge har jeg taget fri fredag imorgen kommer min datter Charlotte forbi os i vejle hun skal sammen med kæresten hente ny hund i det sønderjyske og kigger ind på vejen hjem..

God aften til jer alle

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kørekort, slyngveninde er publiceret 25/06-2014 21:35 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.