tandlæge

Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
8 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
8 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
6 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Like & del
Olivia Birch...
6 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
5 år siden
Hey dagbog, - så er mine forældre nede for at synge og spille for de gamle, - personlig skal jeg ikke pines så meget, jeg skal kun til tandlæge og bores lidt.
-
havde lige et telefon opkald, - og jeg sidder derfor og tænker mit, - people just dont get it, - leave, me, alone! - just because you can se it, dosent mean its ment for you!
-
tandlægen vil nok sige, at jeg bør komme der 2 gange i året (for min egen skyld) - jeg kan i så fald ikke holde mit spørgsmål tilbage, - hvis det er for min skyld, hvem tjener penge på det? og kan tilrettelægge sin arbejdsdag af 2 givne indtægter ekstra i året - hvem kan notere mit navn i deres bog, og når de så engang sælger praksis, sælge mit navn med? dont make this out, like its just for my benefit...cos i dont buy it!

-
den nye uddannelse skrev efter mine handelsskole karaktere, - jeg sendte dem. - ikke at jeg kommer til at starte på den, hvis jeg alligevel fortsætter min uddannelse med praktik, - den uddannelse som jeg var startet på (og hellere vil videre med)
-

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tandlæge er publiceret 26/06-2014 11:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.