Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
Jeg er - må man vist efterhånden sige - alt andet end ny her. En gammel rotte ved fadet. Et udmærket fad, som nær var væltet, da jeg ikke kunne logge på her til aften. Indtast brugernavn - tjek. Indtast password - tjek. Tast Enter - tjek - loginsiden tog en rundtur og felterne blev blanke, i stedet for at logge ind. Hhhhvvvaaaaaaddddd???!!! Mine minder, mine dagbøger, no!! Prøvede igen, panik, det virker ikke. Nulstil password - det virkede! Okay, så ER der håb! Min konto ER der stadig et sted! Prøvede med nyt password, samme resultat. Først da jeg med musen fik klikket på log-in-knappen, kom jeg igennem. Phew!

Min fyr tænker så det knager.. Leverandørerne har sat ham i en skruetvinge og tvunget priserne op på et højt højt niveau.. Det gør det...vanskeligt at sælge varer i det flow der er brug for, i forhold til at holde skindet på næsen..

Og så var jeg i øvrigt til eksamen.. Hvilken oplevelse - en gruppeeksamen, hvor der opstod uoverensstemmelse mellem min makker og jeg - det kom ikke til udtryk ved andet end lydløse grimasser og små fagter, men føj det det var mærkeligt. Det gik, og jeg er nu en eksamen tættere på at være i mål..

Mål!! Det dufter for ender af snoren, det gør det.. En mindre opgave og et speciale.. Et speciale! Det lyder enormt klogt og seriøst.. Jeg glæder mig til at komme igang - baseret på en masse oplevelser i den seneste tid, der blandt andet har været med at give motivationen et kærlig spark, jamen så...glæder jeg mig rent faktisk til at komme igang.. Det bliver spændende og de kloge har lagt nogle interessante emner op.. Det bliver hårdt, men det bliver med garanti det hele værd..!

Der er godt nok mange tanker der skal holdes styr på oppe i mit hoved.. Mange overvejelser i forhold til hvem og hvad og hvorfor og hvornår og hvordan.. Jeg elsker mit liv, ingen tvivl om det..

Jeg har lyst til at skrive så meget mere, og dog vil jeg lade være, det føles alt for privat, ovenpå en dag hvor jeg snakket ALT for meget i telefon..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny er publiceret 26/06-2014 22:50 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.