Fra igår

Hundetræning
Chellepigen
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
5 år siden
Positivitet?
Luna Mø
4 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
6 år siden
Skrivende
Michala Esch...
4 år siden
brænde
Peter
6 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
8 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
7 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
9 år siden
Hej dagbog, - det gik godt ved tandlægen, lidt dyrt men jeg klarede det. Jeg brugte min vits omkring mine forældre der skulle ud og spille og synge for de ældre, - hvor jeg så siger, at jeg så ikke skal lide så meget som de gamle, - jeg skulle jo kun til tandlæge, og høre på et bor.

Everybody laughed.

Inden jeg tog afsted, så jeg studenter stå på ladet af en vogn. Der var vist flere vogne, de råbte pludselig om kap med torden vejret, - jeg smile, lige på den dag, - ironisk.

Jeg var ikke selv med til festen dengang da jeg blev student. - jeg ved det, du forstår mig ikke..men tænk over det, - jeg var ikke med i nogle relationer m.m med de andre i alle de år jeg gik der. Hvorfor skulle jeg så foregive, at det havde været anderledes på den sidste fest dag?

I gave myself that hat, -

Læste i metro, da jeg kom hjem, at det regnede i Danmark, - ikke meget der skal til for at skrive nyheds historier, - men hey, enhver der kiggede ud af vinduet kunne se, at den i det mindste var sandt..men den kom i det mindste ikke fra PET kilder :) kan man vist rolig sige..

Damn good research.

Min aften gik som så mange andre gange, alene foran computeren, - heh, min faste følgesved i en eller anden form, siden folkeskolens første klasse..

I know how to be alone.

Mine læber har sovet i dag, - det kan som sagt være betændelsen fra tanden der er gået i blodet, inden den blev hevet ud. Jeg gik for lang tid med den, fik jeg at vide. Det jeg fik lavet i dag krævede ikke bedøvelse, så det har intet med det at gøre. Der blev som sagt boret, men hey..

Pain, - i have been there, - do your worst.

Fik endnu en praktik plads afvisning, - er lige meget hvis jeg har det på skolen. Så kan jeg hjælpe dem igen, - heh, har gjort mange glade der, - men mangler stadig, at det sidste går i orden. Hende den ene har for travlt til at svare på mine breve, - har spurgt hende om det, og mine ferie penge..

No reply yet. Oh well, patience.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fra igår er publiceret 27/06-2014 13:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.