Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg har stadig ikke fået svar på mine spørgsmål, så jeg ved endnu ikke om jeg er købt eller solgt endeligt. - jeg ved skolen vil have mig, men jeg ved ikke, om det er ok for jobcenteret..at fortsætte den vej med en praktik, hvor vi så stadig søger efter et andet sted.

Det er lidt noget lort med en der ikke har tid til at svare, - så kan jeg hænge der i uvidenhed, - og, så går ham fra skolen jo også på ferie, enten er han gået, eller også gør han det i næste uge. - way to sabotage it - jobcenter, hvis det er ! Det var en af dem, der skrev det til mig først og fremmest, men det er den anden der har det endelige ord. - også har jeg jo også meldt mig til en anden uddannelse, og jo længere tid der går, - så kan jeg ellers begynde, og melde fra med det samme..hvis det bliver til noget, - ikke fair!

jeg tog cyklen hjem til de gamle i dag, - du ve, synes det er vigtigt at besøge dem imens man har dem, - så mange forældre har været der for deres børn, og når de så bliver ældre, så har børnene ikke tid. - sådan vil jeg ikke være. - og nej det er ikke noget mine forældre har præget mig til, - men jeg har lagt nogle leve regler ned for mig selv, i alle de år jeg har haft alene. - dem har jeg brugt til at reflektere over verden.

anyway, de var der straks og grinte af mit hår, - med et har du ikke en kam, - ha ha ha, - men jeg er ligeglad med mit udseende, - jeg skal ikke noget rigtigt, og føler ikke jeg skal se pæn ud for nogen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget intet svar er publiceret 28/06-2014 21:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.