mode

Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 5 dage siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Hey dagbog, - heh, jeg får stadig ikke sovet så meget, - det er bare for varmt. jeg fik et par ferie penge papire, - de går vist ind engang i næste måned.

så var der en sælger, der ville sælge mig et abonoment på et kendt mode magasin. - jeg kunne ikke lade være med at grine, - mig og mode er som olie og vand. - jeg afskyr mode. hun sagde de havde en masse velskrevne artikler, - det kan jo så diskuteres, - de er nok knap så velskrevne, hvis man som mig mener, at alle der går lidt for meget op i mode, burde sendes til de mest fattige dele af afrika, for at få justeret deres prioriteter. - jeg er typen med 1 par sko, og 2 par bukser, imens T-shirtsne i overført forstand, har fingeren fremme.

00:44 - det bliver nok svært at sove i nat, - her er ekstremt varmt, - jeg kan lige ånde her, pga den blæser jeg har igang, - den søger for, at luften der lander på mig, er til at holde ud. - jeg kan selvfølgelig tage den med ind i soveværelset, men den larmer.

so. this is going to be one of those nights.

jeg har et par vinduer åben, men det er bare ikke nok, - eller sagt på en anden måde, - det hjælper ikke.

jeg fik et nyt sundhedskort i dag, - jeg overvejer at bestille det blå, men eftersom jeg intet gyldig pas har, så kan det vist være ligemeget. Jeg har ikke haft et pas i mange år, - det koster, og min logik siger mig, at mine muligheder alligevel ikke er til at tage ture til udlandet. its just cold hard logic.

jeg kan drømme om at se verden med en ved min side, ligeså meget jeg har lyst til, - se de steder hvor jeg kunne gøre en forskel, - ikke for alle, og ikke for altid..bare for en, just to walk away before they know..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget mode er publiceret 10/07-2014 15:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.