mode

10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
2 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 4 måneder siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
5 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Hey dagbog, - heh, jeg får stadig ikke sovet så meget, - det er bare for varmt. jeg fik et par ferie penge papire, - de går vist ind engang i næste måned.

så var der en sælger, der ville sælge mig et abonoment på et kendt mode magasin. - jeg kunne ikke lade være med at grine, - mig og mode er som olie og vand. - jeg afskyr mode. hun sagde de havde en masse velskrevne artikler, - det kan jo så diskuteres, - de er nok knap så velskrevne, hvis man som mig mener, at alle der går lidt for meget op i mode, burde sendes til de mest fattige dele af afrika, for at få justeret deres prioriteter. - jeg er typen med 1 par sko, og 2 par bukser, imens T-shirtsne i overført forstand, har fingeren fremme.

00:44 - det bliver nok svært at sove i nat, - her er ekstremt varmt, - jeg kan lige ånde her, pga den blæser jeg har igang, - den søger for, at luften der lander på mig, er til at holde ud. - jeg kan selvfølgelig tage den med ind i soveværelset, men den larmer.

so. this is going to be one of those nights.

jeg har et par vinduer åben, men det er bare ikke nok, - eller sagt på en anden måde, - det hjælper ikke.

jeg fik et nyt sundhedskort i dag, - jeg overvejer at bestille det blå, men eftersom jeg intet gyldig pas har, så kan det vist være ligemeget. Jeg har ikke haft et pas i mange år, - det koster, og min logik siger mig, at mine muligheder alligevel ikke er til at tage ture til udlandet. its just cold hard logic.

jeg kan drømme om at se verden med en ved min side, ligeså meget jeg har lyst til, - se de steder hvor jeg kunne gøre en forskel, - ikke for alle, og ikke for altid..bare for en, just to walk away before they know..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget mode er publiceret 10/07-2014 15:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.