Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 23 dage siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Hej dagbog, - engang imellem hader jeg folk. Kender du det, at stå i kø ved flaske automaten, bag 2 douchbags, med 3 sække med flasker - hver..jeg har selv kun 3 enkelte flasker med. - jeg venter og venter, fordi røvhullerne samler tomme flasker, som var de egern med hænderne fulde af nødder.

Men det er selv ikke slut endnu,. For disse nar hoveder, der selvfølgelig skal igennem deres 3 sækker hver, og ikke lader en med 3 flasker komme til, - ja,.. da den sidste lægger sin sidste flaske i maskinen, og alle sække er tømt..så går maskinen i stykker. Han tager sin bon, også kan man ellers vente yderligere 10 minutter på, at maskinen bliver lavet. Der samler sig så en kø bag mig, af folk med sække, der skal ha deres flasker ind også..jeg har stadig kun 3 flasker selv..endelige virker maskinen, og jeg lægger min første flaske i, den tager den ikke lige med det samme..også er der en kælling der siger "at den flaske ikke er godkendt" - det er hvad maskinen skriver, ja - jeg havde nær sagt, - NEEEEiiii, - kan du også læse! hvor dygtig, desværre har jeg ikke en kiks på mig...

jeg prøver en 3 gang, også godkender den flasken..den skulle jo lige starte ordentlig op, - men havde jeg ikke forsøgt med det samme, havde køen bag mig, brokket sig..jeg kender folk. De fatter hat..

så var jeg lige hjemme ved de gamle, - og min far morede sig med, at spørge om jeg ikke kunne male gavlen for ham,- men nej, haha, for stigen kunne ikke tage min vægt og en dunk med maling.. - Jester blev aktiveret..ahaha, sagde jeg...når du nu er færdig, med more dig over mig, så kan du jo passende komme til mig, når du får brug for at stave til glædelig jul, - og du gerne vil have mere end et bogstav korrekt. - min mor blandede sig,..det skulle hun ikke ha gjort, - jeg har tit rettet hendes kryds og tværs, - f.eks har hun skrevet "cykel" med "S" - hun holder så hårdnakket på, at hun har set andre skrive det med "s" - meget mulig sagde jeg, - jeg siger heller ikke, at der ikke findes andre derude, - der heller ikke kan stave til cykel.

og ja, jeg kan også stave forkert. især når jeg skynder mig at skrive, det jeg tænker..til min dagbog, - men det er lidt anderledes med kryds og tværs.

-
jeg lå iøvrigt i min seng igår, og kunne mærke at min krop ikke havde det så godt..tanken kom, at jeg kunne nå at ændre det hele..rive mig tilbage fra afgrunden...men, hvorfor skulle jeg..jeg havde jo ret. og da jeg slog over på et af de spøgelses programmer der gerne er i tv'et på den tid...så tænkte jeg, - hey, hvis jeg blev et spøgelse,.så får jeg travlt med skræmme alle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Folk..... er publiceret 18/07-2014 14:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.