God koncert - trods regnvejr !

Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg var til Lars Lilholt koncert i går - fredag den 29. august. Med en smule ændringer: Min mand havde det ikke så godt så han foreslog, at jeg skulle ringe til en veninde og spørge om hun ikke ville med i stedet. Hvis hun ville med, måtte hun få min mands billet - gratis. Sikke et tilbud, hva´ ?.

Så jeg ringede til en jeg kender der hedder Lene og spurgte om hun skulle noget om aftenen og om hun havde lyst til at gå med mig til Lars Lilholt koncerten istedet for min mand. Hun sagde JA. Og min mand blev så lettet. (Han ville nemlig ikke have at jeg skulle tage afsted alene).

Så jeg hentede Lene ca. 18.20 og vi kørte hen hvor koncerten skulle være. Vi havde begge paraplyer med og plastposer til at sidde på - for ØV det regnede !!! (allerrede på det tidspunkt). Nå, men vi fandt en P-plads og gik ned mod indgangen. Der var allerrede godt med mennesker. Der havde jo også stået i avisen, at der var totalt udsolgt - alle 4000 billetter. Så stod vi i kø i ca. en halv time inden vi kom hen hvor vi skulle vise billet og endelig kom vi ind.

Koncerten skulle holdes på Amfiscenen i "Djævlekløften" bag Den Geografiske Have i Kolding og Lene og jeg fandt hurtigt et par gode siddepladser.

Ca. kl. 19.20 kom gruppen Tørfisk på scenen som opvarmning. De var ret sjove og spillede godt. Folk strømmede stadig til og det regnede stadig. Ikke så meget, men nok. Tørfisk spille omkring en times tid. Så var der en pause. Så kl. 20.30 kom Lars Lilholt og hans band først på scenen. Og der var hele Amfiscenen så også fyldt op med mennesker/tilhørere.

Jeg skal også lige huske at tilføje at der var et kamarahold der filmede hele tiden - også mens Tørfisk spillede. Hvorfor de filmede og hvem de filmede for (om det var TV2 Syd eller hvem det nu var) det fandt vi aldrig ud af, men filmet det blev der. Både publikum og dem der spillede blev filmet, men som Lars Lilholt sagde på et tidspunkt, så skulle vi allesammen bare glemme at de var der og lade som ingenting.

Lars Lilholt spillede en god blanding af de nye numre fra sin nye CD og de gode gamle kendinge som "Ofelia", "Kald det Kærlighed", "Giv det blå tilbage", "Dansen går", "Jens Langkniv", "Onkel Christian", "Den hvide Dværg" og jeg kunne blive ved.(alle numrene synger i mit hoved endnu)

Lysshowet var også kanon godt - en smuk kombination af farver og spotligths, der passede perfekt til musikken. Og ind imellem blev scenen dækket af røg som en del af showet. For selve showet var også noget ud over det sædvanlige. Måske fordi der var kamarahold der filmede det hele. I det hele taget en fantastisk oplevelse. Jeg fik da også taget et par gode billeder med mit kamara.

Og i år lykkedes det mig at købe en souvenir. De solgte bl.a. T-shirts med billedet af omslaget på deres nye CD foran og bagpå stod der Lars Lilholt Tour og de byer og datoer hvor de havde været. Jeg købte to T-shirts. En til mig selv og en til min mand. Han skulle da have noget fra koncerten, når han nu havde givet sin billet til min veninde.

Omkring kl. 23.30 var koncerten forbi. Lars Lilholt havde på et tidspunkt sagt ud til publikum, at han var ret imponeret over at vi alle holdt ud så længe på trods af regnvejret. Lene og jeg sad og frøs. Vi var våde, selvom vi havde vores paraplyer og det var lidt hårdt at sidde på de sten, selvom vi havde haft en halv times pause hvor vi havde stået op. Men så kom der jo ekstra numre. Lene og jeg blev og hørte de tre af ektranumrene. Så var vi altså begge to så våde og forfrosne, at vi besluttede, at gå tilbage til bilen. Mange var allerrede begyndt at gå tilbage. Og jeg kunne godt huske fra sidste år hvilket virvar det ville være at gå som en af de allersidste.

Så Lene og jeg kom tilbage til min bil, satte os ind og skruede helt op for varmen. Så kørte jeg Lene hjem og derefter hjem til mig selv. Hjem og af med det våde tøj og ned under en varm dyne så jeg kunne få varmen igen.

Og min mand blev glad for T-shirten.

Så det var en god Lars Lilholt koncert - på trods af regnvejret !!!

Nu glæder jeg mig til i næste uge, hvor jeg skal til Harzen sammen med min mor !!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget God koncert - trods regnvejr ! er publiceret 30/08-2003 09:20 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.