6 år siden

10 dage til termin, termin, familie!

Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
8 måneder, 24 dage siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
6 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
6 år siden
Said Mansour...
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
3 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
5 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
1 år, 3 måneder siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
2 år siden
Ja, så er der 10 dage til termin. Det er vildt at tænke på, at lige om lidt så skal jeg være mor, vi bliver en familie. Far, mor, baby og to dejlige hunde. Jeg må indrømme én ting, nogle gange fortryder jeg, og ville gerne have ventet et par år. Men samtidigt, så glæder jeg mig helt vildt til at få hende i mine arme, til at se hende, kysse hende, lære hende at kende, lære at elske hende og bare passe på hende. :')

I starten af min graviditet, hvor folk fandt ud af det, og spurgte ind til det, spurgte mange: "Var det planlagt?" eller "Var det en ups'er?" - og folk gloede så forarget på mig, da jeg på tidspunkt, ikke var fyldt 20 endnu sagde: "Hun var så planlagt, som man kan planlægge sådan noget." Jeg fik så store øjne, da de ikke vidste sig at hun var en ups'er. Men min drøm har altid været mand, hus, barn tidligt, og det har jeg fået!

Mange har ikke kunne forstå hvordan jeg har kunne opgive min ungdom på den måde, men jeg har jo været vild fra jeg var 14 år til omkring 18 år. Været sammen med alt alt for mange mænd, men hvis jeg ikke havde det, så ville jeg ikke kunne slå mig ned nu med mand, hus, snart baby og mine to dejlige hunde. Jeg har i hvert fald haft de oplevelser, jeg skulle have.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 10 dage til termin, termin, familie! er publiceret 05/08-2014 09:28 af SoffiG.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.