Sulten?
Kellany Bram...
8 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
6 måneder, 8 dage siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
8 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
6 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
13 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
8 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
3. dag op og afsted kunne ikke holde den humblede autobahn ud så hoppede hurtigt af kørte af småveje mod Goslar det tog en evighed menn hyggeligt køre af de små veje..

Vi valgte campingpladsen helt tæt på goslar by.. Campingpladsen var lidt slidt uden mange faciliteter for børn, menn passede fint til os toilet bad og resten har vi jo selv.. vi tog en hurtig aftentur til torvet i Goslar hvor vi fik smag for Cafe livet ventede på klokkespillet kl 18, mennn ja det snød os og alle de andre ventende turister.. så tog vi hjem til campingpladsen på tide få spist den den medbragte Lasagne..

Aftenen gik med kortspil og så nød vi drømmende om en dag at få sådan en brandbil ændret til autocamper som rullede ind på pladsen til os..

4 dag Werningróder idylisk by i tidliger østtyskland lokkede charmerende med rådhusplads hvor klokken spillede alligevel synes vi Goslar klart er vores favorit. men vi fik da Bratwurst og kaffe og en lokal Hasseróder øl inden vi kørte på nye oplevelser..



På vejen kom vi tilfældigt forbi Drúbeck kloster med Garten traume og jaa haven slog virkelig fødderne væk under os med skønhed ro og flotte stofdekorationer overalt i haven.. Naturligvis havde stedet også sin Cafe med flot servering og fantastiske kager..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Harzen 2. del er publiceret 20/08-2014 23:29 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.