Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
6 år siden
Livet er en rejse
Salomon
5 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
4 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
5 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
3 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
1 år, 2 måneder siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
2 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
3 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
3 år siden
Stemme
Halina Abram...
2 år siden
sulten
Sunstar31
5 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
3 år siden
Min novelle er blevet pri...
Kianna Kitte...
2 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
5 år siden
Hey dagbog, -

Jeg så et par tube video'er omkring religion, - og nogle af argumenterne for, minder mig altid lidt om et scene fra en film. En scene hvor der bliver sagt, at der er et svær på en mark, - hvordan kunne sværet være havnet der, - kunne det være, at der havde været kamp, og en var faldet der, og sværet var blevet efterladt der. kunne det være, at en var flygtet, og sværdet var tabt det? - hvorfor vælge at tro, at himlen havde åbnet sig, og sværet var blevet plantet der, så du kunne finde det? hvad er mest sandsynligt?

på arbejdet har jeg fundet frem til, at den sandhed jeg troede jeg havde fået, ikke var en sandhed. Jeg har citeret den, og brugt den..men efter at ha kigget nærmere på den, kan jeg se, at den er usandsynlig. der er blevet brugt mange penge på, at købe noget hjem af en, -. (det er ikke kommet endnu) - men det kommer ikke til at virke. soo, ill be the bearer of bad news. Jeg skal lære mig selv, at være mere kynisk, og aldrig stole på andre mennesker.

Heh, en elev sagde farvel til mig, - er blevet besøgt mange gange af vedkommende, og der har altid været en god, humoristisk jagon..så jeg kunne ikke lade være med at sige for sjov, - at det da ikke var min fødselsdag :) - den forstod vedkommende godt :) at den var ment med et smil.. - jeg håber bare, at vedkommende vil tage sin skoletid mere seriøs, og at vedkommede ender med gode karaktere. so in a spock kind of way, - live long, and prospher.

Jeg har fixet de 4 lærer computere, og det var de glade for..det var dog et helvede at for mig, at komme ned under bordet, og få dem koblet fra og til..også komme op igen fra gulvet..hehe..my greatest work, are done with my mind.

Børnene jeg møder synes stadig at jeg er cool...og dette siger jeg med et smil..fordi, alle andre end mig, ville være ovenud lykkelig for alt ros, og positiv respons jeg får dagligt..men jeg, ..når alt kommer til alt, kan ikke bruge det til noget..men er faktisk ligeglad. Jeg nævner det, fordi det er en observation jeg har gjort på mig selv. Fordi i mit hoved, findes der en Regl A: - hvis man ikke er elsket, er alt under i livet intet værd. Jeg sidder stadig, deprimeret. - og lægger i min seng når jeg kommer hjem,..Faktisk tror jeg, at en kan se det nu.. - jeg har brug for uge 42, så jeg kan smide smilet..og få tømt ud..så mit smil igen ser mere ægte ud.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lige meget er publiceret 24/09-2014 20:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.