Låne bilen en simpel fredag

Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Min højt elskede Honeybee (Hyndai i20) skulle til eftersyn i fredags og skulle være på værkstedet kl 8.30. Mente bestemt jeg havde sagt, at jeg skulle have en lånebil!

Stakkel Lars fra udstillingen, han rendte febrilsk rundt og ledte efter nøglen til den lækre i30 model i sort, der stod ude på parkerings pladsen. Ind og ud af kontoret, indtil chefen Kurt kom. Lidt panik bredte sig i rummet og Kurt tog sig i håret, " arg sagde han beklagende" mens Lars lignede en der manglede svar! Ja... Hva så mon. To kunder havde smadret deres biler her til morgen og der var mangel på lånebiler, Kurt beklagede sig og jeg måtte så træde ind og sige, at jeg bare skulle hjem, for jeg kunne altså godt arbejde hjemme fra den dag!

Perfekt var Kurts svar og sagde kom mens han drænede ud af døren... Jeg hastede efter og mens vi vandrede rundt om hjørnet fiskede han et sæt bil nøgler op af lommen. " du tager bare min gamle spand" var hans kommentar og pegede ned af bygningen. " nede i carporten" og væk han var mens han råbte "lyset tænder selv ved tænding"

Tja tænkte jeg og traskede derned... En gammel spand kan vel også bruges, jeg er ikke så sart! Snart stoppede jeg brat op og kikkede mig omkring, den eneste bil jeg kunne se var en rød BMW Z3, måske jeg lignede en som var faldet ned fra månen og tænkte skjult kamera, men satte nøglen, i døren og Wupti så var den låst op.

Wow, mig i sådan en bil, må da bestemt være en drøm! Og nej, jeg var lys vågen mens jeg drejede nøglen og hørte den fedeste brummen... Gammel spand min bare... Year right! OFF we gooooooooo...

Sikke en fredag og sikke et syn, for ikke at sige 6 timers god låne bil!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Låne bilen en simpel fredag er publiceret 05/10-2014 22:29 af Liza Abildskov (Hvorfor_ikke).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.