Låne bilen en simpel fredag

Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
8 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
10 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Min højt elskede Honeybee (Hyndai i20) skulle til eftersyn i fredags og skulle være på værkstedet kl 8.30. Mente bestemt jeg havde sagt, at jeg skulle have en lånebil!

Stakkel Lars fra udstillingen, han rendte febrilsk rundt og ledte efter nøglen til den lækre i30 model i sort, der stod ude på parkerings pladsen. Ind og ud af kontoret, indtil chefen Kurt kom. Lidt panik bredte sig i rummet og Kurt tog sig i håret, " arg sagde han beklagende" mens Lars lignede en der manglede svar! Ja... Hva så mon. To kunder havde smadret deres biler her til morgen og der var mangel på lånebiler, Kurt beklagede sig og jeg måtte så træde ind og sige, at jeg bare skulle hjem, for jeg kunne altså godt arbejde hjemme fra den dag!

Perfekt var Kurts svar og sagde kom mens han drænede ud af døren... Jeg hastede efter og mens vi vandrede rundt om hjørnet fiskede han et sæt bil nøgler op af lommen. " du tager bare min gamle spand" var hans kommentar og pegede ned af bygningen. " nede i carporten" og væk han var mens han råbte "lyset tænder selv ved tænding"

Tja tænkte jeg og traskede derned... En gammel spand kan vel også bruges, jeg er ikke så sart! Snart stoppede jeg brat op og kikkede mig omkring, den eneste bil jeg kunne se var en rød BMW Z3, måske jeg lignede en som var faldet ned fra månen og tænkte skjult kamera, men satte nøglen, i døren og Wupti så var den låst op.

Wow, mig i sådan en bil, må da bestemt være en drøm! Og nej, jeg var lys vågen mens jeg drejede nøglen og hørte den fedeste brummen... Gammel spand min bare... Year right! OFF we gooooooooo...

Sikke en fredag og sikke et syn, for ikke at sige 6 timers god låne bil!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Låne bilen en simpel fredag er publiceret 05/10-2014 22:29 af Liza Abildskov (Hvorfor_ikke).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.