det kan ikke regne for evigt

Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
1 år, 2 måneder siden
Skrivende
Michala Esch...
2 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
6 måneder, 25 dage siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
7 år siden
Happy Fucking Birthday To...
Kianna Kitte...
2 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
9 måneder, 12 dage siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
3 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
5 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
3 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
5 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
5 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
3 år siden
Hej dagbog, - dagbog, skrevet til melodien "it cant rain all the time" -

Jeg var nede for at hjælpe i en klasse, - blev kaldt for supermand, - ;o( jeg er ikke nogen supermand, - bare fordi jeg redder dem. Jeg er ikke nogen helt i min standard, -

En spurgte igen til mig i dag, - Jeg har heldigvis ferie her efter fredag, - så kan jeg smide mit smil..og tømme ud..og lægge og sove..

Ham der sætter whiteboards op, kom endelig til mig i dag, - jeg havde jo sagt og skrevet til ham, at jeg ikke syntes han skulle løfte dem alene, - han havde lige haft hold i ryggen også..så han kom i dag, og tog mig op på mit ord, om at jeg gerne ville hjælpe...Det skal så siges, at jeg ikke er særlig stærk..og mister luften med det samme...men vi fik den op hvor den skulle være...han var ved at sige, at jeg nødig skulle falde om for det..men, jeg tænkte og sagde, at jeg så ville være død i forvejen...efter tanken om, at det næppe er den sidste cigaret der slår rygeren ihjel.,.eller det sidste stykke brød, der knuser tanden..men at den nok var løs i forvejen så. - også sagde jeg igen, at nogen skulle gøre det..for det kan ikke passe, at han bare skal løfte sådan et tungt whiteboard alene.

heh, kontor damen fik jeg også hjulpet :) hun fortjener alt det hjælp..hun har gjort meget for at hjælpe et barn engang.. :) da hun så mig komme tilbage, kommenterede hun også min stønnen..om jeg overlevede..med et smil..ja sagde jeg, jeg fik hjulpet :)

-
håber hende der ved, at jeg er ked af det..har forstået, at det er nyttesløst. - at snakke med nogen om det er for mig lig med "blablabla" - har vedkommede ikke opfyldelsen af mit krav, så er der intet at snakke om.. - Jeg skal ikke noget, - jeg har opgivet..hvis folk ikke er enige i det, - så kan de ikke gøre noget, hvis det eneste de har at byde på er snak.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget det kan ikke regne for evigt er publiceret 09/10-2014 15:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.