Uden en Titel

Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg har lige skrevet nogle vers på engelsk. Problemet er bare, at jeg ikke har nogen steder jeg kan publicere det. Hvis jeg skal gøre det på min hjemme side, så skal jeg først lave hele min hjemme side om, da designeren ikke virker til nye explorere, eller andre browsere.

Jeg kan heller ikke smække den på fjæs, - for den er mørk. Hver vers består af 6 linjer, hvis længde er forskellige, men alligevel rimer det og bære en let skjult mørk historie. Jeg har skrevet den sådan, at man kan tolke den på 2 måder..just the small things reveal its darkness...

Der er bare ikke rigtig nogen titel der springer mig i øjnene...og fordi en titel kan sige for meget, så ved jeg ikke hvad jeg skal kalde den...maybe i need some other word...how about, absence.. perfekt.

Er vel ikke andet for, end at jeg begynder at lave en ny hjemmeside engang. - Problemet er bare, at jeg har brug for en ny baggrund så..og jeg har ikke rigtig nogen.

rettede lige lidt mere på den :) nu har den også punkter der er ens..i konstruktion... -også fik jeg lige et chok!! - ud af det blå sagde min ipad..der lå inde i mit soveværelse "sorry i missed that" -...eeeh i dident ask it anything, besides..i wasent even in the room.

jeg bliver nød til at poste den på fjæs :( - den er bare for godt sat sammen til at jeg bare kan smide den i arkivet uden at vise den frem nogen sinde...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uden en Titel er publiceret 16/10-2014 00:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.