Det samme her

Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
22 dage siden
Sad hertil aften og så station 2 som så ofte før ! I udsendelsen var der et indlæg om psykiske syge, der i en stor grad begår kriminelle handlinger! En frustreret kvinde fortalte om hendes søn, som havde adskillige kriminelle handlinger og domme bag sig, og som hun så inderlig håbede kunne få en behandlingsdom!

For ca. halvanden måned siden, meldte jeg André anonymt til politiet for et indbrud i en kiosk! Michelle havde kontaktet mig og fortalt, at han havde været forbi med en bæreposefuld af cigaretter, som han ville sælge! Samme dag havde hun været inde på lokalsektionen af JydskeVestkysten og set, at der havde været indbrud med bl.a. cigaretter som udbytte! Tilbage i januar var der et indbrud i en bank her i nærheden -hvor overvågningen blev vist i station 2! De var begge godt maskerede, men den ene havde en karakteristik bevægelsesmønster, som jeg med 99 procenthed var/er overbevist om var André! Desværre gik der -efter mange overvejelser - 5 måneder før jeg valgte at melde ham! Men idet at det var så langt tid siden, og jeg ikke ønskede at vidne i en retssag, var bevisbyrden for politiet minimal! Denne gang har jeg valgt at reagere med det samme og har i dag fået at vide, at der bliver en straffesag imod ham! I min anmeldelse gav jeg udtryk for, at jeg ønskede at han fik en behandlingsdom-hvilket også blev indskrevet i rapporten!

Jeg er så inderlig ked at føle nødvendigheden i sådan en ekstrem handling, men jeg gør det af blødende hjerte! Hans mentale handicap og skizofreni - hvilket en "kammart" har overbevist ham om at havde kurreret på en uge - gør at han har mange problemstillinger! Bare det at gå i bad og holde sig ren kan han ikke overskue! Hans lejlighed ligner som den tidligere "lort", med rod, gamle madrester og hundeefterladenskaber! Han går med ble, hvor han gemmer stoffer og andet der kan have politiets interesse! Mange anser ham for at være en stakkel og det gør mig ondt, for det er han vitterlig!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det samme her er publiceret 17/10-2014 01:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.