9 år siden

må man gøre det selv

Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 5 dage siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Nu har ideen taget rod i mig. Den har sat sig godt og grundigt fast, men jeg har ingen ide om hvor jeg skal begynde eller hvem jeg skal hive fat i.

I første omgang, tror jeg Gallo er det bedste sted at starte. De driver det Åbne Atelier og det er jo deres koncept som jeg gerne vil kopiere og gøre brug af - så der bliver et slags Åbent Skriveværksted. Gallo har flere tråde at trække i end jeg selv har, de har et kæmpe netværk af frivillige og ildsjæle som måske vil finde projektet interessant og give et bidrag, enten i form of tid eller penge.

Ja, jeg vil også selv gerne deltage som frivillig, hvis det er nødvendigt. Hvis det er muligt.

Jeg kan mærke jeg har brug for at skrive. Jeg er kommet en lille smule i gang nu og kan mærke det giver noget, det giver ro i hovedet, præcis ligesom at male gør det. Så jeg har brug for at skrive! Men jeg mangler en kontekst at skrive i. Den bliver jeg nødt til at skabe og det er sådan her jeg gerne vil have den skal se ud: Som et frirum for andre psykisk sårbare til at arbejde med sig selv igennem det skrevne ord.

Men nu hvor jeg har fæstnet øjnene på Gallo, ved jeg ikke hvordan jeg skal fortsætte. Skal jeg skrive til dem? Skal jeg vente til jeg møder Johannes personligt og så lufte ideen for ham? Jeg er lidt usikker. Også fordi at jeg ikke rigtigt møder nogen større opbakning i min nærmeste cirkel. De ved hvordan jeg får ideer og impulser hele tiden og de tror det her bare er endnu en af slagsen, men jeg kan mærke det er anderledes. Det her er noget jeg kunne komme til at brænde for, hvis bare jeg fik chancen.

Jeg ved bare ikke hvordan jeg giver mig selv chancen...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget må man gøre det selv er publiceret 24/10-2014 10:22 af Syrene Hvid.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.