hvidløg og andet

En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år siden
Hej dagbog, - jeg lavede min pizza igår istedet for. Jeg brugte næsten hele den runde krans af hvidløg, - der er vist omkring 4 små fed tilbage...der var presset hvidløg over det hele..så jeg gætter på, at jeg lugter af hvidløg. hehe. - i det mindste lugter jeg så aldrig af røg, - som du ved, er jeg ikke ryger. så det bliver and idag.

jeg fik bestilt en trøje, - med teksten "think outside the box" og "home is where wifi connects automaticaly" - tænkte det var en smart trøje at have på med mit job.

en lidt ældre mand, sagde noget ved kassen i lidl. han var bag mig, - han glædede sig til, at butikken blev rygget tilbage..den er i et stort "telt" agtig ting..det er selvfølgelig ikke et telt. så jeg sagde, at jeg syntes det værste var, at dan korts terminalen ikke sad ordentlig fast..hvilket gør, at jeg er nød til at holde fast i den med en hånd, i mens jeg skubber kortet ind...ellers afviser den kortet..hvilket besværliggør det..for jeg har altid mit net og min pung i hænderne også..

han sagde så, at det problem havde han ikke..for han havde ikke kort, - det kunne han ikke administrere..han havde ikke så mange penge...han levede fra måned til måned.. - where as I only look like a poor man..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hvidløg og andet er publiceret 02/11-2014 16:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.