Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Bank bank bank under bordet!

Jeg har heldigvis været forskånet for fysiske overgreb, men så heldig var en af mine kollegaer ikke i morges! Med flere slag i ansigtet med en mobil, endte han sin vagt på skadestuen! En 20 årige gerningsmand er nu sigtet for vold!

Ved det første grove overfald jeg husker - havde jeg kørt i et par år! En ung mand havde ikke penge nok, og havde givet chaufføren sit sygesikringsbevis imens han gik ind og hentede flere! Desværre ende betalingen med at chaufføren fik sit ene øje smadderet med en morter! Gerningsmanden fik 18 mdr. for at ødelægge synet og chaufførens erhverv! Min far fik brækket næsen 2 gange i 80'erne! Første gang stak gerningsmanden af, men anden gang fik de ham! Han fik 3 mdr.

Først i 90'erne blev en taxavognmand slået ihjel overe ved Kolding-hvilket fik min far som den første her i byen, til at installere videoovervågning i bilen! Det var noget ramaskrig fra kollegaer og nogle få kunder, som ikke ønskede sig et overvågningssamfund! Ikke desto mindre har vi det alle sammen i dag, og kunderne har fuld forståelse for det! Desværre hjalp det ikke chaufføren der skulle have en cykel med, og blev slået ihjel?

Uanset, så har jeg stadig den holdning at "jeg forholder mig til hvad der sker, og ikke hvad der kan ske". Jeg nægter at tage på arbejde og være bange, og hvis det en dag kommer over mig, så er det på tide at jeg finder noget andet at lave!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 7-9-13 er publiceret 03/11-2014 03:28 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.