Jeg får hovedpine når jeg græder så meget som nu

Nyt år
Martin Micha...
3 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
8 år siden
hvad der er, og hvad der ...
Rayana Khamz...
3 måneder, 12 dage siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
6 måneder, 21 dage siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
8 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
10 år siden
og hvad er glæden egentli...
Rayana Khamz...
7 måneder, 11 dage siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
8 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
7 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
8 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
8 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
6 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
2 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
8 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
10 år siden
Vores berøringsangst
Ansu Orheim ...
1 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Jeg ved nærmest ikke hvor jeg skal begynde. Det er totalt fucked up. Jeg startede dagen i går i fint humør indtil jeg skulle hente min søn i vuggestuen - så fik jeg noget af et chok. Jeg vidste godt at pædagogen havde bedt mig om 5 minutter til en samtale når jeg hentede, men havde aldrig i min vildeste fantasi troet at det var af den grund som det viste sig at være. Givet kunne min vilde fantasi byde ind med andre ubehageligheder, men den her havde jeg slet ikke tænkt på.
Da jeg kom, blev jeg stoppet før jeg nåede stuen af primær-pædagog og vuggestuens leder. Jeg blev i første omgang forvirret da de sagde at det var godt at de fangede mig og dernæst gik lige forbi mig og videre hen af gangen i modsatte retning af min stue. Huh? Er så vandt til små samtaler og drengens trivsel mens vi er samme med ham, at det var noget underligt noget, at de pludselig ville finde ud af om der var et møderum ledigt. Så vidste jeg jo godt at det trak op til noget ubehageligt.
Spørgsmålet jeg fik, var om jeg drak?
Kom igen, WHAT?!?
Jeg har aldrig i mit liv bundet en hel flaske øl. Jeg kan ikke lide vin for jeg kan generelt ikke lide alkohol. Jeg er ikke direkte imod det, men mit største problem med alkohol består i at få sprøjtet ned og har bestemt ikke drukket for nyligt. Men på baggrund af sidste uge (de havde ikke lige skrevet nøjagtige datoer ned) mente de at jeg havde opført mig beruset, talt snøvlet og nogen mente at jeg havde lugtet af alkohol.
Det har slået mig meget ud at jeg kan blive opfattet på den måde og jeg endte i tårer ved det møde og har nærmest ikke kunne stoppe siden. Har grædt det meste af natten og flere gange i dag. Hvad pokker??
Da jeg så fortalte at jeg ikke havde et alkohol-problem til mødet, spurgte de ind til piller og medicin. Det har jeg heller ikke taget for nyligt eller i sidste uge. Ikke så meget som en vitaminpille faktisk.
Så er det bare at jeg tænker hvordan jeg nogen sinde får dem overbevist om at jeg er til at stole på (igen)? At jeg er en god mor? For hvis nogen siger at jeg lugter af alkohol kommer det jo til at virke sandsynligt at jeg lyver. Og selv hvis de tror mig, går de jo bare til næste teori - piller (stoffer)? Men jeg har end ikke prøvet hash på noget tidspunkt i mit liv. Heller ikke nogen stærkere stoffer. Ikke engang en almindelig cigaret har jeg røget. Men jeg fremstår "beruset"?
Og hvad er så deres næste teori - at jeg har en mental forstyrrelse af en slags? Når de mener der er noget galt, så er det svært at få de griller ud af hovedet på dem. Så vil de jo altid vurdere mig når jeg er der for at hente og aflevere. Skulle der være lidt mere gråd fra drengen en dag, så er det brænde på bålet. Skulle jeg i stedet holde ham glad ved at give efter, så er det brænde på bålet. Skulle jeg lave en fejl er der "nye beviser". Skulle jeg tillade mig at være uenig med dem om noget og ikke følge strømmen, så vil det jo igen være noget "de skal tage med i deres overvejelser og observationer". Det føler jeg ikke at jeg kan vinde.
Hvordan beviser jeg at jeg ikke var fuld i sidste uge? Jeg har naturligvis fortalt dem at jeg var træt og også at jeg var ked af det selv om jeg helst ikke ville have fortalt det. Men når de ikke har spurgt ind til deres "observationer" imens de har været der, er det meget svært for mig at forklare hvad det er at de "i virkeligheden" har set. Jeg har spekuleret på om jeg skal forlange at de køber et alkometer, så kan de pop-teste mig hvis de nogen sinde er i tvivl igen. Jeg render som sagt ikke rundt og drikker til hverdag og sjældent til fest. På den anden side, nager det mig at nogen har ment at jeg har lugtet af alkohol?
Jeg har dog et par teorier.
A) Jeg har lugtet af acetone fordi jeg har været på kur. For mig er det ikke nemt med en moderat kur, så de bliver altid lidt meget. For tiden har jeg ofte spist Nutrilet til alle andre måltider end aftensmaden hvor jeg spiser normalt.
B) Måske har jeg problemer med blodsukkeret og har derfor lugtet af acetone. Jeg ville have haft det undersøgt sidst jeg var til læge, men glemte det igen.
C) De har lugtet håndsprit. Jeg er en "spøjs" person der roder og synes det er for dumt at folk smider trøjen til vask hver dag pr. automatik (miljø-belastende). Men jeg går højt op i håndhygiejne - specielt når drengen er så meget syg som han har været siden han startede i vuggestue. Lige inden for døren i vuggestuen har de en sprit-dispenser som jeg bruger stort set hver gang jeg kommer og går til både mig og drengen - men jeg er stort set eneste forældre der gør dette. Min opfattelse af vuggestuen er også at deres hygiejne halter, så måske har de helt glemt hvordan håndsprit lugter?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg får hovedpine når jeg græder så meget som nu er publiceret 06/11-2014 11:14 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.