Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
5 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
10 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
hey dagbog, som titlen siger, så har jeg et stort problem. Jeg kan ikke sove, og det kunne jeg heller ikke igår, - imens kan jeg mærke at jeg er syg...kroppen er overophedet..

meh, hun tror stadig at man kan tale tingene væk..hvilket er sjovt..hun citerede en pige, omkring håb, - jeg citerede Nietzche..mit var bedre.

jeg disikerede hendes tekst, -

Gennem muren kan jeg høre naboernes bass dunke, - burde sætte noget musik over selv..så som fight club - this is your life...

Tænker om hun hver fredag, har tænkt sig at sige det samme vås igen og igen..også kigger hun skævt fordi jeg tror på spøgelser som en mulighed der ikke er udelukket. Hun må da nærmest tro på magi, hvis hun tror at tale ændre noget...jeg har hørt alt før, undtagen en der ærligt siger, at hun elsker mig..

En purk var glad fordi jeg kom ind i klassen, - så tænkte han at jeg ville tage hele timen med at opdatere osv..jeg hørte det, og min hjerne kom straks op med en plan, det gjorde at alt var overstået på 15 minutter...hehehe...begge klasser var færdige på 30 minutter...havde han bare ikke sagt yes, og at nu når de ikke at få lektier...så havde jeg ikke lagt den hurtige strategi.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget feber er publiceret 14/11-2014 23:35 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.