My space...my rules..

SSO - stress
RachelBlack
8 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
5 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
8 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
Livet er en rejse
Salomon
6 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
8 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
5 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Brakvand
Marie Martin...
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
9 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
9 år siden
End og week
Martin Micha...
1 år, 9 måneder siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
5 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
8 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
1 år, 3 måneder siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
6 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
6 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Jobber - igen hos handicapperen. Det giver en masse skrivetid, og i denne sæson også en masse stjerneflettetid. Det er god terapi for motorikken og for hovedet. Det er hjerneløst tidsfordriv. Teknikken og foldemetoderne både den lille stjerne med fire strimler - og den store stjerne med tolv strimler, ligger lagret i lillehjernet, så det kræver ikke den store opmærksomhed at flette og folde, før strimlerne skal klippes af til sidst i projektet. Det er rart.

Hvilket også forklarer, hvorfor jeg render rundt med en - indtil nu - tom isbøtte i tasken. De færdige stjerner må beskyttes mod at blive mast.

Skærmen er delt i to. Der skrives i den ene halvdel, og streames fra juleshowet på Vilhelmsborg på den anden skærm. Der afvikles en youngsterklasse lige pt. Sej ridning langt det mest af tiden. Spændende ridning fra en af de første ryttere, som var lige ved at skilles fra hesten, midt over en kæmpe oxer - han klarede frisag, men valgte fornuftigt nok at ride en volte og få fanget både bøjler og tøjler igen. 120/125 er ikke helt til at spørge med, uden førstnævnte hjælpemidler, og da slet ikke på en ung, tændt og vist temmelig fyrig ung ridehest.

Chefen er til julefrokost. Jeg sidder helt mutters på skrivepladsen - væk fra den larmende hygge. Der er smadder god stemning, det er slet ikke det, men jeg nyder lige et øjebliks stilhed. Før vi skal hjem - formegentlig går der ikke super længe, men man ved aldrig. Sidst jeg var på arbejde, puha, fik jeg så rigelig skæld ud. Han fik spurgt ind til det i dag, og jeg fik sagt at jeg syntes at han skulle droppe de black-out ture han får, og generelt bare drikke langt mindre, så det ikke kammer over for ham. Det tog han vist til sig, for der er indtaget meget lidt alkohol, i hvert fald i den tid jeg sad ved bordet.

Teak og jeg var i forgårs på Flyveren og spise aftensmad. Det skulle være lidt nemt, hyggeligt og hurtigt, i anledning af at jeg var dødtræt. Vi gik indenfor og udvekslede et hurtigt blik - vi var så afgjort de yngste. Fire andre gæster sad der, med hver dagens smartphones, så roen var tilnærmelsesvis overdøvende. Vi betragtede lidt - fordommen om at de unge mennesker i dag ikke kan andet end at sidde og glo ned i deres smartphones, døde lige der. Vi pludrede, hyggede og gloede først på telefonen efter maden, for at finde ud af klokken. Vi kørte derfra - med telefonerne velplacerede i lommerne.

Opgaven. Endelig igang. På eget kontor, der kun deles med en enkelt anden, som kun har været der en enkelt gang indtil videre. Vejleder er cool. Støtter og hjælper lige præcis det han skal, uden at være for anmasende eller pågående. Jeg får lov at arbejde selvstændigt med tingene, det er helt rart at få tildelt tillid til at tænke selv. Så kan jeg så selvfølgelig altid svigte tilliden, men det er dælme en god måde at komme igang på.

Christmas show. Nogle heste har så afgjort mere kapacitet end andre. Efter at problemet med min egen hyp er lokaliseret og mulig løsning aftalt, jamen så går han igen som en drøm og jeg kan koncentrere mig om at blive bedre igen. Pyh - var lige bekymret for om jeg havde købt katten i sækken, men min vallak er igen en stjerne, så jeg har skruet forventningerne til weekendens stævne op igen. Den ene klasse er en B0, den anden en B4. Skal have læst op på metoderne og tjekket om B4 er med flyvende start, eller 45 sekunders pause. Målet er to gode ture i styrbart tempo, så vi kan være bedre end sidst vi var derude, og forhåbentlig samle nogle vigtige points sammen til klubchampionatet, som vi, såvidt jeg ved, fører i øjeblikket.

Drømmer om distriksstævner med den lille brune bandit. En dag bliver det vores tur, det kan jeg mærke :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget My space...my rules.. er publiceret 12/12-2014 18:14 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.