Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Læste en meget pudsigt overskrift i nyhederne i går aftes: "Chaos in the Middle East". Er det rigtigt? Jamen, hvornår startede dét? Javel ja, engang for flere tusinde år siden. Jamen, mon ikke de så får styr på tingene snart?

Læste i den forbindelse også en gruopvækkende artikel om en canadier der netop er blevet løssluppet fra ca. 2½ år helvede i et Saudi Arabisk fængsel. Man nægter jo at tro på det. Og så er det måske ikke så slemt endda at komme i et dansk fængsel når man hører om den tortur denne mand blev udsat for. At han stadig rent fysisk lever er ufatteligt. Mentalt er han vist død allerede! Jeg forstår ikke hvad der får disse mennesker til at være så brutale. Jeg forstår det ikke. En af mine rigtig gode venner gennem flere år forstår det heller ikke. Han er født i Ryiadh af iransk mor og saudisk far. Han bor nu i USA. "Man kan da ikke bo i et land hvor man bliver stenet fordi man er homoseksuel og ført i fængsel fordi man drikker en kop te med en af det andet køn" siger han. Jeg kan da kun give ham ret.

Hørte en meget kulturelt tankevækkende kommentar fra en stolt mor i går på lørdagens udflugt til en "corn maze" i nabolaget (en majsmark-labyrint). Hun talte om, at hendes søn på 1 år allerede havde sagt et par ord: "His first words were car and mall". Stort smil på læberne efterfulgt af et suk og to øjne der strålende fulgte lillemandens kamp i halmballe-børnelabyrinten (forklaring gives til interesserede...). Jeg tænkte så straks hvad en dansk mor analogt med denne udtalelse ville sige. Måske noget i retning af: "Hans første ord var cykel og pølsevogn"?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Du store vide verden er publiceret 07/09-2003 22:36 af Carina Malene Rømer (Lillemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.