Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 5 dage siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
hey dagbog, - mit hoved gør stadig ondt. Igår gik smerten også ud i det venstre øje. lys er heller ikke så fedt, - jeg har mest af alt lyst til at slukke alt lys, men jeg er næsten nød til at raide iaften..jeg har lige skiftet guild, og er rman der ikke, sender det et forkert signal.

jeg gætter lige iøjeblikket på, at det forhøjede blodtryk, kan ha givet mig en slags hortons hovedpine...eftersom hovedpinepiller ikke virker. det med smerter ud i det ene øje burde dog have varet længere hvis det var det. hovedpinen er der som sagt endnu, og lys følsomheden er smertende i øjnene..men det er der ikke sådan som det var igår, med en fast smerte.

jeg gik meget tidlig iseng igår, klokken 19.00 - sov lidt, vågnede sent, - var oppe et par minutter..og gik så iseng igen..

18:27 raidet er blevet canseled for iaften..så jeg slukker tidlig. yay, på sin vis..håber det ikke kun er fordi jeg ikke var der igår.. tnx god! just what i prayed for.. :) hehehehe

22:00 jeg er oppe, - hovedet har det lidt bedre lige nu..der er stadig lidt. læste noget på facebook, der fik mig til at tænke på ham der måske var en politimand, der greb fat i mig, da jeg forlod min opgang..blot fordi jeg bor hvor jeg gør..he touched me...dengang skulle jeg med det samme have råbt op..now i just wish him the worst..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ud i det venstre øje er publiceret 12/02-2015 18:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.