Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
26 dage siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Så kom den; regnen! Min cykel dansede lystigt gennem regnen her til morgen. Mor og datter indpakket i gummi på vej til dagplejen. Naturligvis var jeg den eneste cyklist og naturligvis var jeg næsten ved at blive kørt ned en enkelt gang. Hvilket fik mig til at råbe: "I am right here arsehole...!". Altså når jeg bliver truet på livet og ikke mindst med min datter involveret så kommer der de værste eder ud af munden på mig. Efterfølgende kunne jeg godt se, at det måske ikke var særlig pædagogisk med min datters sarte ører inden for råbe-vidde! Rent faktisk er det heller ikke lige så tilfredsstillende at få det spontant ud af systemet som man kunne ønske. Nej, der skal oplysning til, og jeg fortæller da også vidt og bredt om mine traumatiske cykeloplevelser til de fleste billister jeg støder på - efter at jeg er stået af cyklen forståes!

Computeren blev inficeret med virus i går og efter at min kæreste mand havde forklaret mindst 10 gange, at det ikke var min skyld, blev jeg harm på de mennesker som er skyld i disse vira (virus bøjet?). Jeg fatter ikke, at et menneske i ramme alvor kan sætte sig ned og lave en virus og derefter sprede den til alle verdenshjørner uden så meget som at blinke med øjet. Og hvad får de ud af det? Det er jo først og fremmest hærværk da mange af disse typer ikke får andet ud af det end omtalen. 15 minutes of fame og derudover hele verden imod sig... I don't get it! Computeren brummer underligt, jeg tror stadig den har lidt problemer med vejrtrækningen. Det værste ved det hele er, at man jo trods alt skal besidde en vis form for intellekt for at kreere en computer-virus, men det beviser jo bare, at uden den følelsmæssige intelligens er man ikke nødvendigvis et helt menneske. Ens IK kan være nok så høj, men hvis man ikke kan sætte sig ind hvor meget skade man volder når man ødelægger helt almindelige menneskers computere, hvis man med andre ord ikke har en empatisk sans, så er den IK jo værdiløs.

Det er tid til at finde på aftensmaden. Jeg er som sædvanlig fuldstændig ideforladt. Vi har fået quick bean pot de sidste to dage og det bærer min maves opblæsthed tydeligt præg af... derfor bør vi nok bevæge os over i en anden boldgade i aften. Tror jeg vil gå ind på www.sol.dk og lade mig inspirere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Empati ønskes er publiceret 10/09-2003 19:58 af Carina Malene Rømer (Lillemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.