På falderebet
Sean
1 år, 4 måneder siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
8 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
5 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
9 måneder, 12 dage siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
6 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
7 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
2 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
12 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
7 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
8 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
8 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
9 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Plan B
Dus
5 år siden
brænde
Peter
7 år siden
Så kom den; regnen! Min cykel dansede lystigt gennem regnen her til morgen. Mor og datter indpakket i gummi på vej til dagplejen. Naturligvis var jeg den eneste cyklist og naturligvis var jeg næsten ved at blive kørt ned en enkelt gang. Hvilket fik mig til at råbe: "I am right here arsehole...!". Altså når jeg bliver truet på livet og ikke mindst med min datter involveret så kommer der de værste eder ud af munden på mig. Efterfølgende kunne jeg godt se, at det måske ikke var særlig pædagogisk med min datters sarte ører inden for råbe-vidde! Rent faktisk er det heller ikke lige så tilfredsstillende at få det spontant ud af systemet som man kunne ønske. Nej, der skal oplysning til, og jeg fortæller da også vidt og bredt om mine traumatiske cykeloplevelser til de fleste billister jeg støder på - efter at jeg er stået af cyklen forståes!

Computeren blev inficeret med virus i går og efter at min kæreste mand havde forklaret mindst 10 gange, at det ikke var min skyld, blev jeg harm på de mennesker som er skyld i disse vira (virus bøjet?). Jeg fatter ikke, at et menneske i ramme alvor kan sætte sig ned og lave en virus og derefter sprede den til alle verdenshjørner uden så meget som at blinke med øjet. Og hvad får de ud af det? Det er jo først og fremmest hærværk da mange af disse typer ikke får andet ud af det end omtalen. 15 minutes of fame og derudover hele verden imod sig... I don't get it! Computeren brummer underligt, jeg tror stadig den har lidt problemer med vejrtrækningen. Det værste ved det hele er, at man jo trods alt skal besidde en vis form for intellekt for at kreere en computer-virus, men det beviser jo bare, at uden den følelsmæssige intelligens er man ikke nødvendigvis et helt menneske. Ens IK kan være nok så høj, men hvis man ikke kan sætte sig ind hvor meget skade man volder når man ødelægger helt almindelige menneskers computere, hvis man med andre ord ikke har en empatisk sans, så er den IK jo værdiløs.

Det er tid til at finde på aftensmaden. Jeg er som sædvanlig fuldstændig ideforladt. Vi har fået quick bean pot de sidste to dage og det bærer min maves opblæsthed tydeligt præg af... derfor bør vi nok bevæge os over i en anden boldgade i aften. Tror jeg vil gå ind på www.sol.dk og lade mig inspirere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Empati ønskes er publiceret 10/09-2003 19:58 af Carina Malene Rømer (Lillemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.