møde med mere

Koldt
Kenny Raun (...
7 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
7 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
9 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
2 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
12 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
10 måneder, 27 dage siden
Hey dagbog, Jeg fik holdt det møde, og pædagogerne var glade for de ord jeg fik sagt omkring Ipaden. De forstod hvorfor jeg brændte for den app jeg viste. Musikken idag er "you can call me al" - de sagde at de ville nørde med det i weekenden...jeg håber de gør det..jeg håber at de pga mine ord, får noget godt ud af det..Kindness, like a wave that pushes for other peoples succes.

Jeg vil stadig helst ikke snakke om mit helbred, så jeg bruger en undvigende strategi..faktum er, at jeg med vilje lader mit helbred gå af h til, i håb om at dø af det. Desværre kan det ikke føre noget godt med sig, at sige dette. - enten hader folk mig for det, - eller også forsøger de at gøre noget, der tager min frihed..det sidste er farligt.

jeg nåede lige at fixe en printer inden jeg gik hjem...en ringede, skyndte mig over for at fixe den..engang var det ellers ikke mig der fixede det..og ellers var der folk der kom og gjorde det..men, hey..sådan noget lykkes gerne i mine hænder..og når folk ikke kigger...sååå..

nå, vil lige høre sebastians Romeo og julie, - det var engang en melodi, jeg så som var den henvendt til mig..desværre er jeg vågnet, og ligner nu mere et billede af edvard munch.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget møde med mere er publiceret 20/03-2015 19:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.