Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 4 dage siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Hey dagbog, - jeg er begyndt at skulle gå hjem lidt tidligere nogle dage. - men så ringede hende den forrige sekratær, der havde været på skolen, før jeg kom...jeg havde givet hende mit nummer, fordi så kunne hun ringe hvis der var noget med hendes private ipad. hun har ringet 1 gang før, og det lykkes mig igen at guide hende..hun er også meget...nu forstyrre jeg ikke...hvilket der ikke er den store grund til at spørge om, for hvis man forstyrre..så tager jeg ikke telefonen..og jeg ville slet ikke ha ringet tilbage, hvis det var, at tiden ikke lige passede til det...så havde jeg ventet. - logik :) men det er jo menneskelig høfligheds fraser..det sjove var, at ud fra det hun sagde, kunne jeg konkludere, og se hendes ipad foran mig...f.eks i starten..hvor hun siger, at der står "hej" på den...ok, så ved jeg, at hun lige har opdateret den, for det er det eneste tidspunkt der logisk set, står Hej på en ipad..med god stor tekst..ligesom jeg kunne fortælle hende, hvordan hendes kode struktur sandsynligvis var..hvilket gjorde at hun kunne finde den...for, de fleste starter f.eks et apple id med et stort bokstav, - fordi folk ser, at der skal være et stort bokstav i deres kode, men det står reelt ikke, at det skal starte med stort..men da det er en tendens man ser inden for ord..at de starter med stort..vælger folk tit at gøre dette..og ja, det er ikke alle, nogle laver det lidt sværer..men generelt..

Der var også et barn der kom og sagde, at han ikke kunne få sit apple id til at virke..det er normalt set ikke mit bord, hvad de laver af apple id's er ikke noget jeg kan holde styr på..- men så lad gå, - jeg spurgte ham om hvad han skrev..også skrev jeg det også..også virkede det :) fordi jeg skrev det første bokstav i hans kode med stort. - det glemte han.. men logisk set, så er folks koder tit med stort begyndelses bokstav..

- jeg købte lige en stor lammekølle, - og tog med hjem til de gamle..tænkte vi kunne spise den en eller anden dag, i næste uge.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lidt hjælp igen er publiceret 17/04-2015 15:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.