Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Så nu er jeg langt om længe blevet færdig med at ordne alle mine billeder.. 34 år der bare har lagt i en skuffe og samlet støv. Plus nogle få af børnene som jeg i tidernes morgen har haft sat ind i album. Det har været med en blandet følelse at få styr på dem. Glæden ved de sjove minder der har været med børnene, festlige lejligheder eller bare øjeblikke i hverdagen !!
Sorgen og tristheden ved de billeder af mennesker der ikke er her mere. Og hvor savnet sidder godt gemt i mit hjerte. Men også der har der været en masse dejlige øjeblikke at sende mine tanker tilbage til,
Og selvfølgelig de billeder jeg allerhelst ville ønske at brænde. Men af respekt til mine børn bider jeg bitterheden i mig, og sætter pænt de sure minder ind i deres album.
Næste projekt er de digitale billeder som ligger på computeren. Men der er heldigvis ikke så mange.

Jeg tror at jeg snart er ved at være klar til at skrive igen. Mistede fuldstændig gejsten til at komme i gang igen efter at jeg mistede alt det jeg havde skrevet. Plus at så kom sommeren. Jeg har haft det rent ud aht i den varme. Kan simpelthen ikke tåle den !! Så lysten og energien har været helt i bund.

Men uanset hvad jeg får skrevet. Bliver det på " min " måde !! Min punktum og komma system er en by i Rusland. Men jeg vil også mest skrive for min egen skyld.. Men hvis andre kan se igennem fingrene med mit problem. Og har lyst til at læse det jeg har skrevet er det jo bare dejligt,

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Godt begyndt !! er publiceret 14/09-2003 21:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.