Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
13 år siden
En slange i huset
Anastasia
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
8 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
8 år siden
Skagen
Peter
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
9 år siden
The same old storie
Julia Stampe
4 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
5 år siden
Hey dagbog, - Jeg fik købt mig et par nye sko i går, - de klemmer så det gør noget, men jeg går ud fra, at de udvider sig..det er samme størrelse som jeg plejer.

Jeg skal ha meldt fra til kirken engang, - barnedåb.. jeg vil ikke sidde i en kirke jeg ikke tror på...og nej, jeg vil ikke gør det for andre,- jeg ville føle mig som en hykler.. og da slet ikke for folk jeg ikke engang er i familie med som sådan. Det kan godt være folk tror, at jeg skylder dem noget, - men ærlig talt behøver jeg ikke forklare mig.

Jeg har nu prøvet 2 gange, at folk er blevet sure over, at jeg har ikke ville åbne døren for dem, men de står ved en dør klokke til opgangen..de kan ringe på, hvis de kender nogen der vil åbne for dem...jeg kan reelt ikke vide deres formål, og er de først kommet ind et sted, - har de adgang til alle opgange..jeg lukkede op for 2 i dag :) ja, - det var 2 i politi uniformer :) og var den eneste grund...og ps, - jeg er ret ligeglad med hvad folk synes...jeg går altid bare videre, så kan de stå og hamre ligeså tosset de har lyst..

jeg bestiller nogle pommes hjem til de gamle. - så tog jeg en måned på det sted, hvor de dummeste folk er. Begge køn, men jeg har alligevel aldrig set så mange dumme kvinder samlet på et sted før, - de får de fleste andre til at lige genier...Men de er underholdende, - deres generaliseringer er især god humor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hvad der venter er publiceret 08/07-2015 16:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.