Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej dagbog, - jeg tænkte lige over, at der var en der huskede på det hun sagde var en sexet dans, jeg lavede..da hun hørte "just a gigalo" - et stykke jeg lige satte på igen..ellers sidder jeg stadig her med webcamet tændt, - og spiller computer, - intet frækt i det.

Jeg er stadig super træt, lægger jeg mig mærker jeg det straks. Det føles ikke som når man er normalt træt..senere i aften sætter jeg en film over...også har jeg lige spillene agario, og nu også Diablo. - selvfølgelig har jeg jo musik på imens..

der er stadig ikke kommet frugter på mine chili planter, ligesom der heller ikke er noget på mine snack pebere.. - kun den ene er der noget på, - den lille..med de små chili's..

jeg kunne stadig godt tænke mig at lave en youtube kanal, - med gamle spil måske..så gik den i gang med at spille "you can call me al" - på tuben..

så også en anden, - host "pige" - der jeg engang snakkede med, osv..hun søgte stadig væk..jeg vidste godt dengang hun ikke var noget for mig, - og hun ligner stadig en, der ikke ved hvad kærlighed er..i det mindste kigger hun ikke på mig mere...jeg har altid haft svært ved at sige nej til folk, - fordi jeg ville blive ked af det selv, - også kan jeg jo tage fejl af folk...fra tid til anden...engang imellem...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Musik er publiceret 11/07-2015 20:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.