8 år siden

Advarselsbokse og hulahopringe i loop

Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
No name girl
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Katastrofe. Besluttede at starte dagen med opvarmning. Bare for at komme godt i gang. En enkel lille øvelse. En skriveøvelse. Den første.

Det er næsten som at forsøge sig med hulahopringe. Hvis man er for kontrolleret og stiv i kroppen, så falder den hurtig til jorden uden rigtig at have været i omdrejninger. Men når man begynder at slappe af og være varm i kroppen, så kan man kortvarigt komme i flow og få det til at svinge.

Startede stift og tom i blikket. Startede. Slettede. Skriver. Tvivler. Sletter igen. Men pludselig er den der. Ideen. Vinklen. Skriver. Retter. Tæller. Justerer. Tæller igen. 100 ord. Præcist.

Tjekker den i kladder. Retter lidt på et par linjeskift. Trykker på Gem besvarelse. Advarselsboksen kommer frem med en stor orange cirkel med et advarende hvidt kryds.

"Der er opstået en fejl ved behandling af data. Læs venligst nedenstående fejltekst og ret eventuelle indtastninger. Titel kan ikke benyttes i denne skriveøvelse"

Jamen, så dropper vi da bare den titel. Fred være med den. Det skal ikke skille os ad. Sletter og trykker igen for at gemme besvarelse.

"Der er opstået en fejl ved behandling af data. Læs venligst nedenstående fejltekst og ret eventuelle indtastninger. Du skal skrive både en titel og en besvarelse"

Hulahopringen ligger nu stille på gulvet. Det er ikke let at få den til at svinge med. Den er ikke samarbejdsvillig. Tyngdekraften og advarselsboksene har vundet. Giver op.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Advarselsbokse og hulahopringe i loop er publiceret 13/07-2015 10:07 af Victoria Wandall.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.