Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 7 dage siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Idag har været endnu en af de dage... De dage hvor man faktisk laver ingenting men har det smadder dejligt.. Og så alligevel er der en vis rastløsthed fordi man burde måske lave mere? Er der ikke liiiiiiige et eller andet.. NEJ fortæller jeg mig selv igen og igen.. Jeg har fået at vide, at jeg godt kan virke en lille bitte smule stresset, det er jo selvfølgelig ikke noget jeg kender til. Ej spøg til side. Jeg har hygget mig med Bøllen idag, (bøllen som i min snart 2 årige søn), vi har vasket tøj sammen, han er bare god til at tage alt tøjet ud af vaskemaskinen, så jeg må stå med det hele i hænderne og forsøge at hænge det op, alt imens han rækker mig mere og mere tøj. Og jeg synes selvfølgelig det er dejligt han hjælper, en dag skal han nok lære, at række mig et stykke af gangen, og så kommer der så den tid hvor han skal tvinges til at hjælpe, den tid den sorg! Jeg har det tit med at tænke om jeg nu gør det godt nok, er jeg nok til stede? Ved han jeg elsker ham? Og nu kan man sikkert tro, at jeg er sådan en der omklamrer min søn, altså jeg er en hønemor, men med grænser. Han har altid fået lov til at prøve sig selv af, se hvad hans krop kan, og så har vi så passet på han ikke kom alvorligt til skade.. Idag er han også en dreng med fart på, men han har altid villet fremad, helst hurtigt. Nogle gange for hurtigt. Jeg har det nogle gange som om han kører på fast forward, altså den der knap på fjernbetjeningen.. Og jeg så kører i slow motion. Men så drikker jeg i en kop kaffe og så løber vi om kap haha.

Imorgen kommer min mor og henter ham. Han skal sove ude for første gang yeeea. Skal jeg være helt ærligt. Glæder jeg mig. Jeg trænger virkelig til at være mig selv.. Virkelig... Virkelig meget. Er det ondt? Ej det tror jeg ikke. Det er måske snarere ondt jeg ikke har ladet ham passe ude før nu.. Men der var jo lige de 3 mdr med kolik, de 8 mdr jeg ammede og de mange mdr jeg ikke har været klar til at overdrage det fulde ansvar til andre end min kæreste.. Men NU er jeg klar.. Og hans bedstemor er så klar. Hun har været ude og købe gave til ham. Det skal nok blive godt.

Hvad skal kæresten og jeg lave? Jaaa. forhåbentligt ingenting. Min vildeste drøm er, at ligge på sofaen ligeså længe jeg vil.. Ingen ble der skal skiftes. Ingen knæ der skal kysses osv. osv. Og skal vi ud og skralde om aftenen. Uhh...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en af de dage.. er publiceret 29/07-2015 22:09 af Helle Dansbo (Ayaan).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.