8 år siden

forventer en ny bil :-)

Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagene flyver og her sker så meget.

Dagene på arbejde efter ferie er gode (chef ferie)

Efter arbejde mandag var jeg først omkring min mor så hendes seng var istykker, så lagde mig på gulvet for at se på skaderne, mens jeg lå der bimlede kaldeapperartet "Ruth er du der" det fuldautomatiske hus havde opdaget jeg lå på gulvet og ville høre om der var brug for hjælp til at komme op :-) imorgen må jeg have alarmen slået fra mens jeg rep mors seng.

Derefter til skovhuset hvor jeg sprang på taget skruede rykningsplader fast, fik lavet en træplade til låg over spa-badekaret, måske den kan males imorgen aften :-)

Idag til Vejle hvor jeg sprang op i elmetræet fik savet 4 grene af som jeg håber betyder solvarmen får mere vintersol. bagefter et kig på drivhuset den vindrue har bredt sig så meget man snart ikke kan komme ind. nu har jeg så klippet mig vej ind i drivhuset, håber vi får vindruer også denne kølige sommer.

Føller egentlig jeg hver aften sidder her temmelig sent og tænker hvorfor fik jeg heller ikke idag ringet hørt hvordan min søster har det efter tabet af svigerfar mm..
må jo se hvornår jeg når det..

Glæder mig vildt til bilen skal på værksted torsdag bremserne hyller som på et gammelt tog (slidt op på et baghjul) den skal også have 2 nye dæk synes + et par andre småting så forventer en ny bil :-)

Sov godt derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget forventer en ny bil :-) er publiceret 08/09-2015 23:11 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.