19-03-17
Hannah White...
4 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
11 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
5 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
8 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
5 dage siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
14 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
2 år siden
Tomhed
Majtb
6 år siden
Sidder i toget på vej til København. Orangebillet. Familiezone. Åh dø, togtid. Har været til bryllup hos familien Titanic. De to gamle skolekammerater S og K, som egentlig kunne fejre deres sølvbryllup nu, skulle giftes. Et fint bryllup.

Jeg tænker stadig meget på Bjørnen. Det kunne have været så godt. I teorien. Men teorien holder i dette tilfælde ikke, når den bliver testet op af virkeligheden. Jeg har ikke hørt en lyd fra ham. Ikke siden han skrev den mail om, at han gerne vil have de filer, jeg har lavet. Han har slettet mig på Facebook. Han vil ikke engang være noget så sølle som venner med mig på dér. Især tænkte jeg på ham, da jeg efter brylluppet fra kravlet op i min seng på pigeværelset hjemme hos min mor. Sidst jeg lå i den seng var det i armene på Bjørnen, som hviskede at han elskede mig. Det hele kom som lyn fra en klar himmel, sådan føltes det. Men nu kan jeg måske godt se tegnene. Men jeg kan stadig ikke helt komme bagom, hvad det handlede om. Om det er fordi han bare ikke kan lide mig - men hvorfor kunne han så ikke bare slå op i rolig og god tone? Der var tydeligvis følelser involveret.

Brylluppet var også en mærkelig situation. Alle har kærester nu og er på vej mod de stabile satte liv. Undtagen mig og Luna og Baronen. Det ene Twin Tower skal være far. Til tvillinger. Der kommer sikkert to musselmalede porcelænskopper ud af maven på porcelænsprinsessen. Man ser alle dem, som man har gået i skole med og tænker, hvordan kan jeg have spillet mine kort så dårligt? Er jeg et ringere menneske? Er der virkelig ingen som kan holde mig ud? Folk fra den lille by kigger mærkeligt på mig. De fleste af de gamle veninder have nået at høre, at jeg havde fået en kæreste. Men nyheden om at det allerede var gået over, var ikke nået frem. Det førte til akavede situationer.

Jeg har vildt lyst til at rejse væk og få noget ny energi. Til Frankrig måske. Men gerne en måned.

Andre ubehageligheder. Luna har fået konstateret MS - multiple sclerose. Far har mistet 50% af synet på det ene øje efter en arbejdsskade. Jeg hader mit job.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Togtid er publiceret 27/09-2015 22:04 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.