Lidt at tænke over

Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 22 dage siden
Jeg har som sagt været meget inde på en Facebook side hvor folk giver ting væk. Valgte at poste noget poselæn som jeg selv havde fået på et tidspunkt! En ung gut af anden herkomst end dansk reagerede på det! Efter lidt skriveri om hvordan og hvorledes, spurte han om jeg kunne pakke det så det kunne være på en cykel! Det kunne jeg selvfølgelig godt, men synes at det ville være noget bøvlet for ham. Tilbyd ham at komme med det - hvilket han var glad for. Da jeg kom hjem så jeg at han skrevet en besked. "Jeg er ligeglad med DF hvis alle danskerne er ligeså søde som dig". Selv om jeg har en holdning til vise grupper af indvandrere, skal alle ikke skæres over en kam! Hans ord varmede og jeg blev glad for hans taknemlighed.

Den ældste af drengene er rejst til Dubai for at arbejde. Det er helt vildt underlig at han er så lang væk, men uden tvivl om at det er en kæmpe oplevelse og erfaring han får i rygsækken. Heldigvis er mobilen og Skype opfundet.

Mht. til Michelle går det ikke så godt! Hun er desværre tilbage i de samme græsgange med div stoffer og lightergas. Efter "trusler" fra min side mht. respons på mine opkald og sms'er, valgte jeg at låse mig ind i hendes lejlighed i sidste uge. Blev mødt af synet af hende liggende på sengen med tre flasker lightergas! Da hun så mig reagerede hun med en psykotisk adfærd der fik mig til at gå igen! Sidste gang jeg oplevede hende sådan, var dengang hun skulle hentes til behandling - hvor hun overfaldt mig fysisk to gange! Grunden til at jeg insistere på en form for kontakt er pga. en intens mavefornemmelse af, at jeg en dag må bære hende herfra! Der er ingen tvivl om at hendes hjerne har taget skade af misbruget, specielt hendes hukommelse, realitetssans og situationsfornemmelse! Jeg forbander de 6 år hvor hun var flyttet til Århus med en fyr - hvor hun som med den nuværende on/off kæreste var gode til at "hygge" sig med div. Stoffer! Jeg ved godt at hun er voksen og at det er hendes valg, men jeg tror ikke at der nogen forældre til misbrugere, der ikke føler en form for skyld! Jeg gør i hvert fald. Spørgsmålene og selvbebrejdelserne er mange, og svarene få! I sidste ende kan man spørge sig selv om "hvorfor drikker Jeppe ? ".

Jeg har været så inderlig træt i noget tid, og har ofte måtte sove i løbet af dagen for at hænge sammen! Noget jeg ellers har kæmpet med ikke at gøre pga. de massive soveproblemer jeg normalt har, men det er ikke været noget problem pt. Det er svært at sige om det for mig er naturens gang i forbindelse med min lidelse, eller om det har noget at gøre med det videnskabelige forsøg jeg deltager i? Forventer at forskeren snart ringer for en statusrapport!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt at tænke over er publiceret 10/10-2015 11:28 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.