Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Hej dagbog, - jeg er så træt, at jeg er ved at falde om..jeg har ikke fået sovet de sidste par dage..ikke ordentlig ihvertfald.

Jeg har tænkt på et par ting også.. idag diskuterede jeg med min mor..hun har jo altid haft den holdning at..hvad skal jeg kalde dem, for at være politisk korrekt..hmm, i dont care...men hun mener at bøsser er unaturligt..selv om jeg har risikoen for blive set på, som værende en ved at forsvare menneskene, så gjorde jeg det. Jeg har altid syntes at kærlighed, uanset hvordan den ser ud..var langt mere naturlig end had..selv om had også er naturlig for det usle menneske vi alle indeholder...også selv om, 90 % af alle de bøsser jeg med sikkerhed har mødt har været intrigante og opført sig nederdrægtigt imod mig..så forstår jeg,..jeg blev bidt af en hund som barn..men det var en hund..og jeg ville aldrig bedømme alle hunde ens.

Jeg har sat Hugh Laurie over, med you dont know my mind..vi kom ind på det, fordi en jeg kender..borrede 2 huller i sin hånd..næsten igennem..han havde sløjt..jeg bør nok spørge, om han forsøgte at lave hullerne til en kommende korsfæstning.

nå den anden ting jeg tænkte på var, - hvor ligeglad jeg egentlig er med likes og alle mulige positive tilkendegivelser..ligesom de negative..for ord holder mig ikke oppe..jeg har modtaget mange hjerter fra potentielle, - men ikke en har kunnet give mig sit, når det kom til stykket..hvad er ord så værd? de bruges men er tomme..jeg hjalp skolepsykologen idag..hun er et godt menneske, - og jeg kan grine med hende..men inde i mig er jeg på vagt..hvilket var uendelig svært..når jeg samtidig er super træt.

børn hilser stadig helt vildt på mig, og synes jeg er sjov og sej..men, "you dont know my mind"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt er publiceret 20/10-2015 18:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.