3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
28 dage siden
Svenskerkollegaen udtalte på turen til kunstmuseet sidste uge, at min chef var en Saga-Light. (Dvs. en autistisk uempatisk gestapolignende velociraptor.) Bedste billede på situationen, ever. Kom til at grine så meget, at jeg var ved at kløjs i min rødvin. Saga-light. Marketingdirektøren har givet lovning på, at jeg skal referere direkte til ham. Thank God. Var virkelig godt i gang med at søge andre jobs, men er gået helt i stå. (fuck) Jeg har en næsten færdig, ret god (synes jeg selv) ansøgning som bare lige skal have de sidste sætninger pudset af. Men så kom jeg til at google regnskabet for hin virksomhed, og det så ikke godt ud. Og så er det man tænker, måske er græsset ikke grønnere lige dér. Jeg drømmer også om så mange andre ting. Om at starte selv blandt andet. Selv om det ikke lige er rundt om hjørnet. Jeg drømmer også helt sindsygt om at tage en måned til Paris og bare valse rundt og lære fransk. Jeg er begyndt at høre franske lydbøger i ca. en time hver dag (man kan ligeså godt bruge cykelturen til og fra arbejde til noget fornuftigt) og læser også i min fransk-lærebog.
Har en singlekollega som følger mig på Insta. Han virker faktisk utrolig sød og sympatisk. Han er dog ikke så høj. Tinder og alt det crap gør mig helt sort. Vildt mange mænd lever åbenbart i åbne forhold. Og det er da fint nok hvis det finder hvad de har brug for eller whatever. Jeg har bare ikke brug for dem. Eller også er de liiiige blevet skilt og har et kæmpe hus-istandsættelse-til-salg projekt med halvfærdige børneværelser og knuste redebyggerier. Helt ærlig - det er ikke for jeg vil være vildt kræsen, men i sådanne tilfælde, tænker man at man er bedre foruden. Måske en fejl, jeg ved det ikke.
Vi var til fest hos Direktøren lørdag. Privatfest i hans kæmpe lejlighed i Indre By. Forkælede dreng (selvom han er 50). Det må være fedt nok lige sådan at arve et imperium. Fucker. Han ER virkelig en lille forkælet abe og ingen virkelig leder. Øv. Med fedtet hår. Mærkelige kunstnertyper. Gammel dame med skrigorange hår. Gammel mand med lang fedtet gråt hår og sort læbestift. Nå, skal virkelig sove nu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Saga-light er publiceret 03/11-2015 00:08 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.